Lucky Star SP250-S
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Sprawują się ok już ponad 2 tyś na liczniku i wszystko ok naprawde za tą cene quad pierwsza klasa za niedługo przebije kilka fotek co by pokazać że mój LS-ik jest odpowiednio testowany
Jestem ciekaw czy ten odes też taki będzie jeżeli tak to była by to mocna konkutencja dla srednich przeprawówek ciekawe
Swoją drogą, ciekawe czy już ktoś ujeżdza tego odesika ???????
Jestem ciekaw czy ten odes też taki będzie jeżeli tak to była by to mocna konkutencja dla srednich przeprawówek ciekawe
Swoją drogą, ciekawe czy już ktoś ujeżdza tego odesika ???????
... inne hobby to tylko wymówka :)
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
No i się stało pierwsza "awaria" Własciwie przypadłość. Chodzi o wode której tera jest pod dostatekiem. A mianowicie każda szydsza próba przejazdu przez większą kałuże kończy się zgaśnięciem quada. Można go uruchomić ponownie gdzieś po około 2 minutach. Ja stawiam gdzieś na jakieś przebicie może na kablu albo fajce i chwilową utrate prądu. Jeżeli ktoś coś wie a może kiedyś miał podobną przypadość niech napisze bo weekend zara zacznie się zbliżać a TO frajde psuje Może jakaś masa gdzieś ucieka niewiem
... inne hobby to tylko wymówka :)
na poczatku witam wszystkoch bo to jest moj pierwszy post, a znalazlem sie tutaj wlasnie dzieki Lucky Star
pierwszy kontakt mialem z nim na wiosne tego roku, a na przyszla wiosne mam nadzieje, ze bede juz wlascicielem (mam nadzieje )
osobiscie jestem pod wielkim wrazeniem ale to pewnie dlatego, ze to pierwszy quad z ktorym mam bezposredni kontakt
pierwszy kontakt mialem z nim na wiosne tego roku, a na przyszla wiosne mam nadzieje, ze bede juz wlascicielem (mam nadzieje )
osobiscie jestem pod wielkim wrazeniem ale to pewnie dlatego, ze to pierwszy quad z ktorym mam bezposredni kontakt