Quad do 35 000zł
Quad do 35 000zł
Witam forumowiczów,
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zakupu Quada, jako ze gdzieś tam "otarłem" się o przeprawówki typu Kingquad czy Grizzly stąd moję zainteresowanie tymi sprzętami. Ale może coś innego mi doradzicie, w okolicach 35tys można kupić np nowego Polarisa SPORTSMAN 570.
Wiadomo nowy to z gwarancja i FV... KQ i Grizzly raczej po za zasięgiem nowy.
Może coś jeszcze inne doradzicie bo czym więcej czytam tym większy mętlik.
Załozenie: Homologacja na ciągnik, wycieczki do lasu i bezdroża z dzieciakami ale i czasami wypady z kolegami...
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zakupu Quada, jako ze gdzieś tam "otarłem" się o przeprawówki typu Kingquad czy Grizzly stąd moję zainteresowanie tymi sprzętami. Ale może coś innego mi doradzicie, w okolicach 35tys można kupić np nowego Polarisa SPORTSMAN 570.
Wiadomo nowy to z gwarancja i FV... KQ i Grizzly raczej po za zasięgiem nowy.
Może coś jeszcze inne doradzicie bo czym więcej czytam tym większy mętlik.
Załozenie: Homologacja na ciągnik, wycieczki do lasu i bezdroża z dzieciakami ale i czasami wypady z kolegami...
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Quad do 35 000zł
W tym budżecie, nowego to raczej nic lepszego nie kupisz. Tym bardziej z homologacją ( nie mylić z rejestracją, bo to nie to samo)
A to jakaś duża różnica? Chciał bym go w firmę wrzucić pewnie jako traktor...
- Paweł_wawa
- Quad:: Can - am Outlander 570 Pro + T, Can-am Outlander L 450
Ja swojego Can-Am'a pierwszego z najmniejszym silnikiem kupiłem za ułamek tej kwoty(nowego).
pzdr
pzdr
Polecicie jakiś dystrybutorow? Widzę w Warszawie jest jtmotors, nie wiem na ile ceny podane na stronie mają negocjowalne. Niby są ogłoszenia nowych maszyn na olx itp od jakiś innych dystrybutorow ale pewnie w tedy komplikuje się egzekwowanie gwarancji przeglądów itp, trzeba wozić sprzęt na serwis przez pół polski? Podpowie ktoś jak to działa?
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Najlepsza zasada kupić tam gdzie masz najbliżej. Chodź gwarancja jest w całej Polsce to zawsze lepiej traktowany jest lojalny klient