Witam forumowiczów jestem tutaj nowy to mój pierwszy wpis. Gdybym coś robił niepoprawnie proszę o informacje.
Otóż sytuacja wyglada tak ze odkąd pamietam ujeżdżałem enduro od pojemności 125 do 610 jakiś czas temu miałem okazje przejechać się CF MOTO 520 i od tej pory zakochałem się w quadach. Miałem okazje jeszcze przejechać się Polarisem Sportsmanem 570. I zdecydowałem ze chce coś takiego . Na mój celownik poszedł nowy CF MOTO 850. Czemu on ? Interesuje mnie podróżowanie z moja narzeczoną szutry górki pola jakiś namiocik ognisko te klimaty. W związku z taka sytuacja mam pytanie czy ktoś użytkuje takową CF-kę ? Jak się sprawuje ? Coś słyszałem o problemie grzania się silnika nie wiem czy to jakaś plota czy potwierdzone info . Czy mój wybór jest odpowiedni ? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Nowy cf moto 850. Opinie, jakieś uwagi ?
-
- Imię: Paweł
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Nowy cf moto 850. Opinie, jakieś uwagi ?
Będziesz zadowolony, kolega użytkuje chyba od roku robiąc jakieś 4 tysiące kilometrów bez najmniejszej awarii.
CFka od zawsze ma synonim bardzo dobrego quada właśnie do turystyki a szczególnie w dwie osoby - ze względu na jej gabaryt.
CFka od zawsze ma synonim bardzo dobrego quada właśnie do turystyki a szczególnie w dwie osoby - ze względu na jej gabaryt.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Imię: Paweł
Wiesz coś może na temat fabrycznej wady o grzaniu się silnika lub mógłbyś spytać kolegi coś o tym ? Dzięki
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Kolega mówi, że jego to nie dotyczyło. Nie miał problemów z grzaniem.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Ciekawe jak mocowo w porównaniu do 800 ? jest sporo cięższy...