570 dps 2018r
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: 570 dps 2018r
jedni maja quady od roku inni od nastu lat.
-
- Quad:: outlander 570 dps
- Imię: marcin
wiecie jak ktos ma quada rok to niewiele moze napisać, nalot 2200 km- 81mth na dzien dzisiejszy brak awari, sprawy eksploatacyjne- bardzo dobre hamowanie silnikiem na zjazdach ,opony seryjne przy tym przebiegu zostało nie wiecej jak 1cm bierznika, dosc szybko znikają. uszczelniacze suche, silnik suchy. Co do jazdy- reakcja na gaz czy sie jedzie 50km/h czy 70km/h przyspiesza niesamowicie, . po załozeniu dystansów duzo lepsze panowanie nad quadem tzn koła nie odrywają sie od podłoza na zakretach , wiec zabawa wieksza .
Widać że raczej jeździsz (nawijasz km) niż grzebiesz w miejscu.
A jakie spalanie masz w nazwijmy "trasie" ?
Liczyłeś jak to w nim wychodzi?
A jakie spalanie masz w nazwijmy "trasie" ?
Liczyłeś jak to w nim wychodzi?
V2.....sound of madness
-
Nie lubię grzebać w miejscu, lubię jazde . Dokładnych pomiarów zużycia paliwa nie robiłem, ale zauważyłem że jak jeździ się tylko z tylnym napędem to można kilometrów nakręcić na zbiorniku paliwa. Teraz w moich stronach jest około 15-20cm śniegu, z dołączonym przodem i trochę zabawy w śniegu, to za 50 zł przejechałem 50 km .
-
witam, zauwazyłem ze w modelach na 2019r manetka gazu wróciła do kciuka, czy ktos przerabiał nieszczesna manetke w modelach 2018r.?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
tak, da radę to przerobić.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
zastanawiam sie nad tym zeby kupic cyngiel gazu na kciuk i prubowac go przymocować do tej manetki która jest,ale narazie poprzestawiam manetke gazu w rózne pozycje i zobacze jak bedzie.
Na początek - witam:)
Pozwolę sobie pisać w temacie Marcina tak żeby nie mnożyć podobnych.
Całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego Outlanderka 570 DPS. Tak trochę po sezonie i trochę spontanicznie. Po przejechaniu 150km z wiadomych wzgledów zacząłem myśleć o dystansach na koła.
Temat raczej na wiosnę. Pogoda nieodpowiednia i zbyt szybko pieniędzy nie zdefrauduję przed małżonką (żółta/pomarańczowa kontrolka się zapaliła;), ale... zastanawiam się się nad rozwiązaniem 30mm - przód, 45mm - tył?
Idea - ma być stabilniej, ale bez przeginania. Quad kupiony z myślą o weekendowych przejażdżkach.
Będę wdzięczny za Wasze zdanie:)
Pozwolę sobie pisać w temacie Marcina tak żeby nie mnożyć podobnych.
Całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego Outlanderka 570 DPS. Tak trochę po sezonie i trochę spontanicznie. Po przejechaniu 150km z wiadomych wzgledów zacząłem myśleć o dystansach na koła.
Temat raczej na wiosnę. Pogoda nieodpowiednia i zbyt szybko pieniędzy nie zdefrauduję przed małżonką (żółta/pomarańczowa kontrolka się zapaliła;), ale... zastanawiam się się nad rozwiązaniem 30mm - przód, 45mm - tył?
Idea - ma być stabilniej, ale bez przeginania. Quad kupiony z myślą o weekendowych przejażdżkach.
Będę wdzięczny za Wasze zdanie:)
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
mam 500tke od 2015 ta sama rama i zawias: do fabrycznych felg poszły 4x30mm inna zabawa
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG