![20201105_135450.jpg (70.51 KiB) Przejrzano 6239 razy Długo mam tak trzymać :) :) :)Na luzie](./download/file.php?id=15445&t=1&sid=d9b8b027cd308806b62f9b59fb445509)
- Długo mam tak trzymać :) :) :)Na luzie
Cześć. Z racji tego , że temat SWAP Lucky Star został zablokowany , pisze tutaj. Prośba do moderatora o przeniesienie lub usunięcie postu , jeżeli tu nie pasuje. Po 7 latach postanowiłem zrobić Swap. Jestem na etapie gaźników I tu moje pytanie. Czy lepiej jest zostawić oryginalne króćce ssące, czy robić na kolanach silikonowych? Chodzi mi o kąt pochylenia gaźnika na silikonowych kolanach. Gaźnik dość mocno odchylony jest do tyłu i obawiam się o podjazdy pod strome wzniesienia i szybką jazdę na wybojach. Jeśli ktoś z was jest mi wstanie potwierdzić, że nic takiego nie ma miejsca , że quad przerywa , lub gasnie , albi problem z obrotami jałowymi , to zamawiam kolana silikonowe. Dziękuję i pozdrawiam wasze quady.
Moderator ! Jeżeli można prosić , to usuń mój post , poradziłem sobie. Pewnie i tak , każdy z was wie jak , wiec proszę o usunięcie lub jeżeli nie przeszkadza to niech zostanie.