kawasaki brute force 750 przebieg
-
- Imię: daniel
kawasaki brute force 750 przebieg
witam, chce kupic kawe z 2008 roku z przebiegiem ok 4500km i 500mt, jak sie na to zapatrywac, czy silnik moze nadawac sie do remontu przy takim przebiegu?
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: kawasaki brute force 750 przebieg
o kurna, przegieli z cofanie kilometrów
-
A silnik to mozna na kilku km zarżnąć
Czy ja wiem czy przegięli? U nas sporo 10 latków na ogłoszeniach ma z reguły w okolicach 3 tyś km
Stanem licznika i motogodzinami się nie sugeruj.
Co nie znaczy że ten przebieg nie jest realny (teoretycznie, bo nie oglądałem nic tu). Ale z dużym prawdopodobieństwem może nie być prawdziwy.
Motogodziny wskazują ze sporo robił "w miejscu". Pytanie czy faktycznie czy może ma skręcone kilometry a mth zostały .....Pewnie nikt na to nie odpowie.
Oceniaj quada wg tego co widzisz i słyszysz.
Stanem licznika i motogodzinami się nie sugeruj.
Co nie znaczy że ten przebieg nie jest realny (teoretycznie, bo nie oglądałem nic tu). Ale z dużym prawdopodobieństwem może nie być prawdziwy.
Motogodziny wskazują ze sporo robił "w miejscu". Pytanie czy faktycznie czy może ma skręcone kilometry a mth zostały .....Pewnie nikt na to nie odpowie.
Oceniaj quada wg tego co widzisz i słyszysz.
V2.....sound of madness
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Pzreciętny przebeig przy takich mth byłby na poziomie 10tys.km, szutrowcy nakręciliby 15tys.km, ktoś kto siedzi w błocie pewnie 7tys.km ale 4,5tys to jak dla mnie bardzo naciągane. Niemniej liczy się stan maszyny, przebieg to kwestia wtórna.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Imię: daniel
Odpuściłem to ogłoszenie, gość opowiadał takie bajki że głowa mała.... Zaczynam wątpić że znajdę jakiegokolwiek quada w dobrym stanie, a uparłem się na brute forca 750, rozumiem że liczy się stan ogólny a nie przebiegi, bo jeśli kiedykolwiek kupię quada to o wiele częściej będę nim odśnieżał i ciągał przyczepkę niż ganiał go po błocie, więc i ja nabije motogodzin. Dzięki za odpowiedzi i szukam dalej, choć jestem na skraju załamania.....
-
EJ no wez, kawki to fajne maszyny, u nas w ekipie smiga kvf650 , ma dopiero 13 tysiecy mil.