CF Moto 520 long - opinie uzytkownikow
-
- Quad:: CF 520 LONG
- Imię: Radek
CF Moto 520 long - opinie uzytkownikow
Witam wszystkich uzytkownikow CF 520 long.
Jestem nowy i zaraz dostane opierdziel , ze ten temat juz byl. Chce tylko uslyszec opinie uzytkownikow CF 520 . Na forum wypowiadaja sie osoby , ktore nie ujezdzaja sprzetu, a mi chodzi glownie o uzytkownikow CF 520. Chce kupic tego quada , lecz czytajac opoine na forum mam mieszane uczucia. Po pierwsze te cholerne przeglady I po 100 km (jeszcze to rozumiem) nastepny co 500 km, kazdy taki przeglad to u mnie w serwisie 600 pln, serwis tlumaczy ze taniej sie nie da. No masakra jakas, taniej robie przeglady w moich autach. Pewnie po gwarancji sam sobie to zrobie. Dajcie info jak maszyny lataja i co sie popsulo i z jakim przebiegiem. Z gory dzieki za kazde informocje, i sorki jesli ktos znowu potraktuje temat , ktory wczesniej juz byl, ja osobiscie nie znalazlem takich konretnych wypowiedzi uzytkownikow.
Pozdro dla wszystkich
Jestem nowy i zaraz dostane opierdziel , ze ten temat juz byl. Chce tylko uslyszec opinie uzytkownikow CF 520 . Na forum wypowiadaja sie osoby , ktore nie ujezdzaja sprzetu, a mi chodzi glownie o uzytkownikow CF 520. Chce kupic tego quada , lecz czytajac opoine na forum mam mieszane uczucia. Po pierwsze te cholerne przeglady I po 100 km (jeszcze to rozumiem) nastepny co 500 km, kazdy taki przeglad to u mnie w serwisie 600 pln, serwis tlumaczy ze taniej sie nie da. No masakra jakas, taniej robie przeglady w moich autach. Pewnie po gwarancji sam sobie to zrobie. Dajcie info jak maszyny lataja i co sie popsulo i z jakim przebiegiem. Z gory dzieki za kazde informocje, i sorki jesli ktos znowu potraktuje temat , ktory wczesniej juz byl, ja osobiscie nie znalazlem takich konretnych wypowiedzi uzytkownikow.
Pozdro dla wszystkich
- martinio69
- Quad:: cforce 450 long
- Imię: Marcin
Re: CF Moto 520 long - opinie uzytkownikow
Ja w mojej 450 miałem przeglądy co 400km... Skoro twierdzą że taniej się nie da to wynegocjuj u dealera zniżkę na nowy sprzęt, będziesz miał na dwa lub więcej przeglądów kasę. Możesz też zaproponować żeby kilka przeglądów gwarancyjnych było w cenie quada... To tak w temacie finansów.
martinio69
-
- Quad:: CF MOTO 520L EPS
- Imię: Marek
Ja mogę Ci kolego powiedzieć tyle że, nie byłem na żadnym przeglądzie. Wszystko robię sam. Awarii nie miałem zupełnie żadnej. Wymieniam tylko oleje, smaruje, leję paliwo i w drogę.
Dodam tylko że jeżdżę mało i turystycznie.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Dodam tylko że jeżdżę mało i turystycznie.
Pozdrawiam
-
Dzieki za info.
Generalnie widze raczej pozytywne opinie CF -ki 520 , ja tez nie mam zamiaru katowac sprzetu, raczej turystyka z rodzina no moze czasem jakies extremum, ale to raczej nie czesto.
Jak sie spisuje u Ciebie EPS - wspomaganie, zastanawialem sie nad tym.
Generalnie widze raczej pozytywne opinie CF -ki 520 , ja tez nie mam zamiaru katowac sprzetu, raczej turystyka z rodzina no moze czasem jakies extremum, ale to raczej nie czesto.
Jak sie spisuje u Ciebie EPS - wspomaganie, zastanawialem sie nad tym.
-
Osobiście jestem zadowolony z wyboru quada z EPS. Podobno w can-amach jest lepsze wspomaganie, ale tam jest wszystko lepsze [emoji39]
Żałuję tylko że nie wziąłem krótkiego, byłby zwinniejszy.
Na początku założenie było takie aby brać longa bo będzie turystyka z żoną lub dziećmi a wyszło tak że jeżdżę sam bo nikt nie chce.
Na początku założenie było takie aby brać longa bo będzie turystyka z żoną lub dziećmi a wyszło tak że jeżdżę sam bo nikt nie chce.
-
Quad juz zakupiony, bylo wczoraj jezdzone pare kilometrow, troche wciaga, jak narazie sprzet ok
Pewnie dzien dwa i trzeba robic przeglad na 100 km. Zabawa jest mega fajna.
Pewnie dzien dwa i trzeba robic przeglad na 100 km. Zabawa jest mega fajna.
-
No to gratuluję
Bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy.
Bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy.
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Często tak jest potem u mnie było to samo .kurtvagna pisze:Osobiście jestem zadowolony z wyboru quada z EPS. Podobno w can-amach jest lepsze wspomaganie, ale tam jest wszystko lepsze [emoji39]
-
No właśnie i dlatego żałuję wyboru longa.
Do wycieczek solo stanowczo lepszy krótki.
Do wycieczek solo stanowczo lepszy krótki.
-
Quada zawsze mozna zmienic , troche polatac na longu CF 520 , a potem czas pokaze jak duza bedzie zajawka. U mnie long sie sprawdza na ta chwile. Pewnie pozniej bede moze zalowac, troche malo skretny itd. generalnie landara , z drugiej strony bardziej stabilny podczas jazdy , jak zawsze plusy i minusy. Ja na ta chwile jestem zadowolony , tylko tyle ze dopiero zaczynam wiec jest inaczej niz po tysiacach kilometrow
Pozdro dla wszystkich.
Pozdro dla wszystkich.