Koniec Quadzika - 30.04.2018
Re: Koniec Quadzika - 30.04.2018
Super
Filmy offroadowe https://www.youtube.com/user/lukas200sxturbo
Offroad to stan umysłu ...
Offroad to stan umysłu ...
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Jak kontynuator dzieła Grzesia chciałbym się przedstawić tym którzy jeszcze mnie nie znają. Nazywam się Tomek z quadami związany jestem od 2007 roku. Zapewniam, że klimat quadzika pozostanie niezmieniony. Żadnych rewolucji w funkcjonowaniu forum nie przewiduję Oczywiście czekam na sugestie jeżeli oczekujecie jakiś zmian. Pozdrawiam
Jest zbawiciel
Cieszy bardzo ta deklaracja.
Ja jak i zapewne paru innych aktywnych forumowiczów ze swojej strony zapewniam w miarę możliwości aktywne uczestnictwo w życiu forum w sposób nie szkodzący temu miejscu bo jest takich miejsc coraz mniej.
Fajnie że jesteś i że ratujesz te cenne zasoby. Brawo.
Cieszy bardzo ta deklaracja.
Ja jak i zapewne paru innych aktywnych forumowiczów ze swojej strony zapewniam w miarę możliwości aktywne uczestnictwo w życiu forum w sposób nie szkodzący temu miejscu bo jest takich miejsc coraz mniej.
Fajnie że jesteś i że ratujesz te cenne zasoby. Brawo.
V2.....sound of madness
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Witamy !
Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia . Cieszę się, że to miejsce, z którym jestem związany od bardzo dawna ma szansę funkcjonować dalej. Myślę, że jest kilka osób, które chętnie zaangażują się w rozwój forum i strony. Wiemy, że jest potencjał ...wystarczy go wykorzystać
P.S.
Czuję, że będzie więcej Polarisa na forum
Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia . Cieszę się, że to miejsce, z którym jestem związany od bardzo dawna ma szansę funkcjonować dalej. Myślę, że jest kilka osób, które chętnie zaangażują się w rozwój forum i strony. Wiemy, że jest potencjał ...wystarczy go wykorzystać
P.S.
Czuję, że będzie więcej Polarisa na forum
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Swietnie, ze sie znalazłeś, decyzja była pewnie trudna bo i kawałek roboty trudny, jedno forum nastawione na szmalec, dwa kolejne sie rozwijają jedno jest dla szerokiego grona, drugie tylko lizusy, a to było zawsze takie dla prawdziwego człowieka, wiec albo odpowiedzialność i trudna ale piekna praca, widziałem w tym forum zawsze cos wiecej, jakby misja.
Menda jestem ogromna i bardzo dobrze mi z tym, bo trzeba miec wartosci , szczególnie w tym po.... świecie i dlatego POWODZENIA, niech sie koła toczą, niezdobyte robi sie zdobyte, a jak cos zaskoczy, to pozostaje tylko maneta do oporu i QUADZIK sam wyprowadzi.
No i OGROMNE podziekowania dla GRZEŚIA za te piękne lata.
Menda jestem ogromna i bardzo dobrze mi z tym, bo trzeba miec wartosci , szczególnie w tym po.... świecie i dlatego POWODZENIA, niech sie koła toczą, niezdobyte robi sie zdobyte, a jak cos zaskoczy, to pozostaje tylko maneta do oporu i QUADZIK sam wyprowadzi.
No i OGROMNE podziekowania dla GRZEŚIA za te piękne lata.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Brawo Tede i powodzenia. Jesli bede mogl pomoc? pomoge
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
-
- Quad:: outlander 570 dps
- Imię: marcin
witam. fajnie ze forum nadal istnieje.Quad u mnie dopiero 3miesiace wiec wiedza w tym temacie mała, ale bede uczestniczył w zyciu forum i wymieniał sie informacjami na temat maszyny.
O proszę gratulacje i powodzenia, ja również obiecuje dać z siebie 100% i pomoc jeśli bd to tylko możliwe
Ozo Drapers Squad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
ażeby innych już nie straszyć, zdejmuję temat z ogłoszenia
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.