przyczepa pod quada
przyczepa pod quada
Witam,
potrzebuje nabyć przyczepę pod quada.
Dziś sprawdziłem co jest dostępne na rynku i wychodzi że najciekawszą ( w sensie solidności i nie tylko ) to przyczepa ze Świdnika jest dostępna w dwóch wymiarach 200*125*17 i drugi wymiar 215*138*17 różnica w cenie to 500zł za parę cm, więc mam pytanie czy na przyczepę o mniejszych wymiarach zmieści sie grizzly 700, nie mam dostępu do quada w tym momencie wiec nie bardzo mogę go zmierzyć w folderze Yamaha podaje długość 206,5 cm stąd moje obawy.
potrzebuje nabyć przyczepę pod quada.
Dziś sprawdziłem co jest dostępne na rynku i wychodzi że najciekawszą ( w sensie solidności i nie tylko ) to przyczepa ze Świdnika jest dostępna w dwóch wymiarach 200*125*17 i drugi wymiar 215*138*17 różnica w cenie to 500zł za parę cm, więc mam pytanie czy na przyczepę o mniejszych wymiarach zmieści sie grizzly 700, nie mam dostępu do quada w tym momencie wiec nie bardzo mogę go zmierzyć w folderze Yamaha podaje długość 206,5 cm stąd moje obawy.
-
Re: przyczepa pod quada
najlepiej i najtaniej jest wypożyczać
Ja mam z Niewiadowa. Kosztowała mnie 2400 brutto z podjazdami. Nie pamiętam wymiarów ale mam też g 700 i wchodzi idealnie. Jest fajna bo ma taki "manualny wywrot", da sie ją podnieść. Podkładasz podjazd i wjeżdżasz quadem. Czas operacji 3 minuty:) Dokładnie to wygląda tak http://www.niewiadow.pl/katalog/cat/3/item/24. Co do jakości... Służy mi nie tylko pod quada. Używam jej rok i nie ma śladów eksploatacji oprócz oczywistych zarysowań.
Szukam partnerów do jazdy quadem okolice Kłobucka, Kamyka, Częstochowy (grizzli)
Tutaj znalazłem opis ciekawej przyczepy samochodowej do quada przyczepa pod quada
- slomczyn
- Quad:: kvf 750 Brute Force
- Imię: Jakub
panowie jak by ktoś chciał mam do sprzedania przyczepę pod quada z najazdami plandeką została mi zdjęcia mogę pżesłąć na meila jak by ktoś był zainteresowany przyczepa kupiona jako nowa w 2009 roku ważne oc cena 2 tyś zł i jest do obejrzenia w Wawie TEL DO MNIE 505120110
możesz spróbować tutaj http://przyczepkasamochodowa.pl/sklep