Jak pozbyć się zbędnego oświetlenia w cf moto 520?
Re: Jak pozbyć się zbędnego oświetlenia w cf moto 520?
martinio69 Tak światła krótkie opanowane, poszukam jak mówisz , może znajdę te postojówki i zostanie jeszcze tył , pewnie wpięte coś podobnego ,gdzieś na wiązce
- martinio69
- Quad:: cforce 450 long
- Imię: Marcin
Światła postojowe to światła przednie i tylne, RAZEM...
Na 99% musisz znaleźć znów pojedyncza kostkę bądź mostek kabli w hermetycznej koszulce, zworę, etc. I ją rozewrzec. Ona może być pod jakąś gumową osłoną tych dużych kostek bądź gdzieś przytasmowana do wiązki instalacji Ale na pewno jest gdzieś w miejscu o którym pisałem wcześniej. Szukaj, wypinaj, odpalaj światła i obserwuj co działa a co nie. Rozglądaj się za czymś prostym typu jednopinowe konektory izolowane.
Na 99% musisz znaleźć znów pojedyncza kostkę bądź mostek kabli w hermetycznej koszulce, zworę, etc. I ją rozewrzec. Ona może być pod jakąś gumową osłoną tych dużych kostek bądź gdzieś przytasmowana do wiązki instalacji Ale na pewno jest gdzieś w miejscu o którym pisałem wcześniej. Szukaj, wypinaj, odpalaj światła i obserwuj co działa a co nie. Rozglądaj się za czymś prostym typu jednopinowe konektory izolowane.
martinio69
taka kostka była na wiązce jak pisałem , pewnie jest taka sama na kolejnej , u nie wyjęcie jej rozwiązało jedynie przód , trzeba gada rozebrać dokładniej
Siemka. Czy te oswietlenie zostalo ogarniete? Bardzo mnie irytuja te swiatla. Prosze o odpowiedz
-
- Quad:: cectek gladiator, cfmoto 450l
podepne sie pod temat czy ktos to ogarnał?