Chyba popełniłem błąd? Jazda, nowy użytkownik kłada.
Chyba popełniłem błąd? Jazda, nowy użytkownik kłada.
To tak, od niedawna jestem posiadaczem quada bashan 125. Wbrew pozorom prędkość którą osiągnie nie jest mała. Na początku nie " szalałem " tylko spokojna jazda po górach czy cos takiego no ale jak pewnie każdy chciałem poznać możliwości mojego quada no i wyjechałem na drogę " asfaltową " rozpędziłem sie dosc sporo no i kilka metrów przed skretem do wjazdu na podsórko gdy bylem rozpedzony zmieniłem bieg na 1... I tak mnie wcisneło w kierownice że myślałem że moje rece nie wytrzymaja z bólu no ale jakoś sie udało bez " przelecenia ". Zrobiłem tak jak zazwyczaj ponieważ jak jade z górki ( no ale nie tak szybko ) zmieniam bieg na 2 ew 1 no i wtedy nie ma problemu można powiedziec że zrobilem to z przyzwyczajenia ( chociaż na qaudzie może spędziłem z 6h? )
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Chyba popełniłem błąd? Jazda, nowy użytkownik kłada.
Ale o co chodzi ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: KYMCO MXU 500Ii DX IRS
- Imię: Łukasz
Re: Chyba popełniłem błąd? Jazda, nowy użytkownik kłada.
Chyba żyję bo napisał, chciał się tylko podzielić nowiną [emoji3]oolsztyniak pisze:Ale o co chodzi ?
Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka