Pomoc w zakupie quada myślę o can am 1000
- Kiler
- Quad:: OUTLANDER 1000 xtp
- Imię: MARIUSZ
Re: Pomoc w zakupie quada myślę o can am 1000
https://youtu.be/EMCZAKJb61M
Proszę bardzo,seryjne xtp
Proszę bardzo,seryjne xtp
DIABLO TEAM ZGIERZ
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Powodzonka, wiec kupowac canamy , a jak cos to do kilera.
Nic im się nie dzieje takiego od tej wody chłopaki już tyle kilometrów natrzepali wiec trochę doświadczenia jest jak to mówią - sprawdzić olej i wio dalej
Ozo Drapers Squad
- Kiler
To nie jest tak że mam alergie na inne quady,też miałem 2 grizlacze .
Ale ...........................i to na tyle ,po co wszczynać nową wojnę,wolę konfrontację w terenie.
Ale ...........................i to na tyle ,po co wszczynać nową wojnę,wolę konfrontację w terenie.
DIABLO TEAM ZGIERZ
Kiler a gdzie ja napisalem ze gryzli jest najlepszy, choćby lepszy od brp? Gryzli to zabytek z kilkoma istotnymi wadami o czym też napisalem. Fajnie że zapodaleś swój film i powinno być tu tego więcej. Ja nie uważam, że Wasze są wyjątkami. Być moze te co u nas byly byly wyjątkami. Ale przytoczylem autentyczą opinie sprzedawcy i jakieś pojedyncze przypadki w moim otoczeniu.
Gryzli to zabytek ale na razie oferujący mi poza mizernymi osiągami i wątpliwymi walorami trakcyjnymi zwłaszcza w turystyce tzw święty spokój eksploatacyjny, dobre właściwości terenowe - a to jest dla mnie istotne.
Ale nie o archaiczne gryzli tu idzie.
Nie jestem alfą i omegą. Być może Ty i inni przekonacie mnie i innych że generalnie jest z tym bardzo dobrze i nie ma sie co bać.
Nie chce wszczynać żadnych wojenek. Każdy chwali co ma, ja na przyslowowym ręcznym przy misku nie jade. Prędzej przy renacie.... i mam dylemat bo chciałbym ale sie boję
Zdrów.
Gryzli to zabytek ale na razie oferujący mi poza mizernymi osiągami i wątpliwymi walorami trakcyjnymi zwłaszcza w turystyce tzw święty spokój eksploatacyjny, dobre właściwości terenowe - a to jest dla mnie istotne.
Ale nie o archaiczne gryzli tu idzie.
Nie jestem alfą i omegą. Być może Ty i inni przekonacie mnie i innych że generalnie jest z tym bardzo dobrze i nie ma sie co bać.
Nie chce wszczynać żadnych wojenek. Każdy chwali co ma, ja na przyslowowym ręcznym przy misku nie jade. Prędzej przy renacie.... i mam dylemat bo chciałbym ale sie boję
Zdrów.
V2.....sound of madness
- Kiler
Z gryzlakiem to największy problem miałem z przegubami
Ale też zaletą jest ze po zalaniu stawiasz do pionu wylewasz
wodę i w drogę.
Ale też zaletą jest ze po zalaniu stawiasz do pionu wylewasz
wodę i w drogę.
DIABLO TEAM ZGIERZ
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No tak, z kolei gadka jest o tym, że jak przeprawa i głęboka woda to tylko japonia.robertmuszka pisze:Powodzonka, wiec kupowac canamy , a jak cos to do kilera.
Powodzonka, więc kupować Japonie, a jak coś to nie była topiona a jeżdżona turystycznie.
Bo do gadania o właściwościach terenowych to każdy jest pierwszy i jak to Yamahe można zalać, zatopić, brodzić w błocie po kierownice a w wodzie po licznik i nic się nie dzieje. Skoro ktoś tak mówi tzn ..... że sprawdził.
A większość aukcji jest "nie jeżdżony w mocnym terenie".
No i tu się zaczyna - co to znaczy mocny lub trudny?
Jak do sprzedaży to jeżdżony delikatnie, jak do przechwałki na forum to ostro katowany w głębokiej wodzie i błocie.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Łukasz taki mamy klimat
Ludzie lubią być oszukiwani i są.
Ludzie lubią być oszukiwani i są.
V2.....sound of madness