Nowa Honda Rincon 2015 !!!!!!
Re: Nowa Honda Rincon 2015 !!!!!!
Pierwsza fota
Z nowinek dwie świece
Z nowinek dwie świece
Osłony spodu założone co prawda producent musiał dorabiać bo wahacze zmienili ale wszystko pasuje zastanawiam się nad montażem wyciągarki co prawda już ją zamontowałem tylko zastanawia mnie kierunek zwijania liny sprzęgło mam na prawej stronie (stojąc przodem do quada) a na fotkach widzę że właściciele Hond mają odwrotnie
Ja mam po prawej w warnie zdjęcia MackaP to zdjęcia mojej foczki
Świeca z boku dobre jaja jest różnica ? Jak prowadzenie ? Szkoda tych wahaczy to jedna z najlepszych rzeczy w rinconie ?:(
Świeca z boku dobre jaja jest różnica ? Jak prowadzenie ? Szkoda tych wahaczy to jedna z najlepszych rzeczy w rinconie ?:(
Ozo Drapers Squad
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Jakim cudem kanapa podniosła sie o 5 cm skoro nie zmieniano ramy? Może to tylko kwestia samej kanapy, grubości wypełnienia i może wystarczy założyć kanapę od starego modelu
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
może amortyzatory są winowajcą całego zamieszania ale to by przeswit też poszedł do góry - a poszedł czy bez zmian ?
Dawno mnie tu nie było
muszę się pochwalić że zmienili półosie i przeguby
muszę się pochwalić że zmienili półosie i przeguby