Jeżeli mogę się wtrącić to ...POLECAM..( Freecorider ) więcej danych i fotek jest na Facebooku serwis godny polecenia . Robił mi dwie maszyny i ZERO jakichkolwiek problemów . Wszystko było robione pod przeprawy WODNE I BŁOTNE najpierw w grizzlaki a teraz w can amie który jest na etapie testów , i na razie BRAK AWARII mało tego , gość zajzy wszędzie nawet jak nie trzeba i zadzwoni z informacjami co trzeba zrobić lub co on by zrobił i jakie kodzta są tego .. POLECAM ..
Warsztat w Warszawie lub okolicach...
-
- Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
- Imię: KRZYSZTOF
Re: Warsztat w Warszawie lub okolicach...
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
.....TranS-Squad Team....
.....TranS-Squad Team....
-
- Quad:: polarais sportsman wersja x2 pojemnosc 800 efi
- Imię: Marcin
witam czy ktoś mi może polecić warsztaty kładowe w okolicach, Tłuszcz Łochów Wyszków Wołomin,??
Problem mam ,że przy cofaniu odcina jak gdyby, i jak by nie miał mocy poza tym czy polaris przy załączonym trybie 4x4 przy cofaniu powinien ciągnąć na 4?takie mam mankamenty i potrzebny fachowiec
Problem mam ,że przy cofaniu odcina jak gdyby, i jak by nie miał mocy poza tym czy polaris przy załączonym trybie 4x4 przy cofaniu powinien ciągnąć na 4?takie mam mankamenty i potrzebny fachowiec
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Ja myślę, że nie trzeba tu mechanika czy warsztatu a zwykłej lektury
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Po pierwsze poczekaj aż napisany post się doda bo dodajesz po dwa, trzy tej samej treści.
Po drugie polecam google i taką komendę w wyszukiwarce: polaris sportsman override. Jestem przekonany, że już wszystko będzie jasne.
Po trzecie, co jakiś czas jeżdżę w okolicach Łochowa. Możemy się spotkać i Ci wytłumaczę co z tym przerywaniem na wstecznym. W skrócie: to nie jest awaria, wszystko jest ok.
Po drugie polecam google i taką komendę w wyszukiwarce: polaris sportsman override. Jestem przekonany, że już wszystko będzie jasne.
Po trzecie, co jakiś czas jeżdżę w okolicach Łochowa. Możemy się spotkać i Ci wytłumaczę co z tym przerywaniem na wstecznym. W skrócie: to nie jest awaria, wszystko jest ok.