Ostatnia pomoc w wyborze
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Re: Ostatnia pomoc w wyborze
Wszytko zależy od miejsca serwisowania
-
- Quad:: CF MOTO 520L EPS
- Imię: Marek
Wszystko ładnie,polarisy 570 też oglądałem, tylko (bez urazy dla posiadaczy) jak dla mnie to one wszystkie są takie brzydkie
Mojej żonie ta CF-ka z wcześniejszego linka który podałem też się podoba a to bardzo duży plus też uważa że powinienem kupić 800 niż miałbym żałować po czasie że mocy brak w 520. Tylko jak być pewnym że quad jest godzien zakupu
Nie pojadę 530 km aby sobie obejrzeć plastiki, bo się nie znam na tych pojazdach i koleś może mi wcisnąć szrota.
Znacie kogoś z forum z okolic Rzeszowa? może udało by mi się z nim dogadać jakoś w tej sprawie
Najlepiej pasowałby mi outlander 570, myślę że by wystarczył mi, gdyż ma 48 KM w sporo niższej wadze od CF. Ale w tych pieniądzach nie znajdę nic sensownego.
Mojej żonie ta CF-ka z wcześniejszego linka który podałem też się podoba a to bardzo duży plus też uważa że powinienem kupić 800 niż miałbym żałować po czasie że mocy brak w 520. Tylko jak być pewnym że quad jest godzien zakupu
Nie pojadę 530 km aby sobie obejrzeć plastiki, bo się nie znam na tych pojazdach i koleś może mi wcisnąć szrota.
Znacie kogoś z forum z okolic Rzeszowa? może udało by mi się z nim dogadać jakoś w tej sprawie
Najlepiej pasowałby mi outlander 570, myślę że by wystarczył mi, gdyż ma 48 KM w sporo niższej wadze od CF. Ale w tych pieniądzach nie znajdę nic sensownego.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
No niestety, outlandera L500 trudno kupić za 30k w dobrym stanie. Po prostu nie ma ich na rynku, a to dobry sprzęt, kolega z naszego teamu który przedtem jeździł X8 obecnie L500DPS ze sprzęgłem Daltona DBO500 i twierdzi że jest przepaść na korzyśc Can-ama, ja śmiem twierdzić że wersja L lepiej się prowadzi od klasycznego Outlandera. Niestety obecnie cena za 570L z dps to ok 9100euro
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
No coz zgadza się porównanie cfki z polarisem to nieporozumienie
Obecnie out 570l i sportsman 570 to ta sama klasa. Różnice są w zasadzie tylko w wyglądzie. Oba sprzęty jeżdżą podobnie a właściciele są zadowoleni polaris jest tańszy a Can am w mojej opinii solidniejszy
Obecnie out 570l i sportsman 570 to ta sama klasa. Różnice są w zasadzie tylko w wyglądzie. Oba sprzęty jeżdżą podobnie a właściciele są zadowoleni polaris jest tańszy a Can am w mojej opinii solidniejszy
Ozo Drapers Squad
I żadnych poważnych zawodów żaden z nich nie wygrywa .
Bo rządzi stara jak węgiel japonia
Bo rządzi stara jak węgiel japonia
V2.....sound of madness
Szczerze jakbym mail kupować używana Japonię za 30k od nie wiadomo kogo albo polara nowego za 35 K wybrałbym polarisa, mimo ze nie specjalnie za ta marka przepadam. Jaoponia jednak ma w sobie to coś
Ozo Drapers Squad
Oglądając porównania zdawało sie że sp570 i out 500 są zbliżone w osiągach. Brp 570 to chyba mały stopień wyżej, co?
Ja miałem podobny dylemat z sp570 nowym w opcji. Na dziś jednak wolę poświęcić trochę czasu i nafty i znaleźć japońca.
Ja miałem podobny dylemat z sp570 nowym w opcji. Na dziś jednak wolę poświęcić trochę czasu i nafty i znaleźć japońca.
V2.....sound of madness
-
Mówiąc japońca masz na myśli tylko niedzwiadka czy kinga też?
Wizualnie king bardziej mi się podoba od grizzly, chociaż tak jak mówiłem jestem daleki od zawodów.
Wizualnie king bardziej mi się podoba od grizzly, chociaż tak jak mówiłem jestem daleki od zawodów.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
King bardzo zle sie prowadzi, jeździłem kq750 eps i cf500 ma lepszy i bezpieczniejszy układ kierowniczy. Tam gdzie kq na podjeździe wyrywało kierownicę z rąk na cf500 daje się w miarę normalnie podjechać
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
-
Ok tak czy inaczej Japonię sobie daruję bo są za stare za 25tyś zł.
Tak jeszcze chciałbym zapytać o coś z innej beczki. Jak to jest z ciągnięciem przyczepki po drogach publicznych quadem? np. takiej od samochodu można czy nie?
Mam małego quada dla syna 125cc i chciałbym do mojego (jak kupię) quada zaczepić przyczepkę, zapakować małego i pojechać gdzieś razem pośmigać.
CF-ki mają hak oryginalnie zamontowany ale nie wiem czy widnieje to w homologacji i co piszą o przyczepkach.
Tak jeszcze chciałbym zapytać o coś z innej beczki. Jak to jest z ciągnięciem przyczepki po drogach publicznych quadem? np. takiej od samochodu można czy nie?
Mam małego quada dla syna 125cc i chciałbym do mojego (jak kupię) quada zaczepić przyczepkę, zapakować małego i pojechać gdzieś razem pośmigać.
CF-ki mają hak oryginalnie zamontowany ale nie wiem czy widnieje to w homologacji i co piszą o przyczepkach.