Ostatnia pomoc w wyborze
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Ostatnia pomoc w wyborze
To na pewno nie jest 650 bo nigdy takiego nie produkowano w tej wersji. Albo 450 albo 500. Albo jakiś kradziony albo ktoś kupił na handel i nawet nie wie co.
23.300 z eps to bardzo dobra cena
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
robili robili
Rodzina czterozaworowa Can-Am Outlander składa się z czterech różnych wiodących pakietów silnikowych, z trzema nowymi silnikami (570, 850 i 1000R) oraz powracającym Outlanderem 650.
http://atvillustrated.com/content/2016- ... der-family
Rodzina czterozaworowa Can-Am Outlander składa się z czterech różnych wiodących pakietów silnikowych, z trzema nowymi silnikami (570, 850 i 1000R) oraz powracającym Outlanderem 650.
http://atvillustrated.com/content/2016- ... der-family
- DKfan
Otóż to Outlander L występuje w wersjach 450,500 i od 2016 570
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
A nie lepiej zamiast gdybać zadzwonić i podpytać trochę gościa?
Sorry za mieszanie ale to dużo kasy za 500tkę CF mimo wszystko. Są lepsze wg mnie alternatywy w tej kasie.
Jeszcze 800tka za kilka kawałków więcej ..zawsze to V-ka, mocna i dobry czołg, wygodny na trasy ale 500-tka? Znaczy 520-tka....
Chyba ze odliczasz/koszty robisz to trochę inaczej wyjdzie.
Z jednej strony tak ale doliczając serwis masz 25 tyś a z a to już można kupić ładnego miśka, kinga, hanie......ech.DKfan pisze:
Sorry za mieszanie ale to dużo kasy za 500tkę CF mimo wszystko. Są lepsze wg mnie alternatywy w tej kasie.
Jeszcze 800tka za kilka kawałków więcej ..zawsze to V-ka, mocna i dobry czołg, wygodny na trasy ale 500-tka? Znaczy 520-tka....
Chyba ze odliczasz/koszty robisz to trochę inaczej wyjdzie.
V2.....sound of madness
- DKfan
No i na takim używanym Grizzly jest mniejsza utrata wartości. Z drugiej strony trzeba mieć sporą wiedzę żeby nie kupić jakiegoś nieszczęścia.
M&M sQuad
M&M sQuad
-
- Quad:: CF MOTO 520L EPS
- Imię: Marek
No właśnie boję się używek bo się nie znam. Quada zamierzam potrzymać jak najdłużej z racji że będzie mi służył zabawy i odreagowania codzienności. Jak wspomniałem radnych zawodów itd. Chciałbym 800 ale z WÓD i nie starego ale to i tak używka a o tym wspomniałem wyżej. Chyba nie mam wyboru i muszę wziąć tą 520 . Zrobię może z 2 serwisy a później będę sam dbał.
Jak kupię teraz nowy to 1 serwis kiedy?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Jak kupię teraz nowy to 1 serwis kiedy?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Pewnie po 100km pierwszy ale to spytaj dealera.
Że pierwszy jest szybko są różne opinie na ten temat - część uważa, że dobrze ja że to wyciąganie kasy, ale ciekawe kolejne co ile w 520 są....
Że pierwszy jest szybko są różne opinie na ten temat - część uważa, że dobrze ja że to wyciąganie kasy, ale ciekawe kolejne co ile w 520 są....
V2.....sound of madness
-
- Quad:: CF MOTO 520L EPS
- Imię: Marek
Co do przeglądów to jeszcze nie wiem, co ile km są, ale jeden z sprzedawców wyśmiał mnie jak mu powiedziałem że chcę z EPS bo On twierdzi że wspomaganie w quadzie to tak naprawdę dużo większe luzy w układzie kierowniczym i nic więcej i On boi się jeździć takim.Ciekawe co?
- DKfan
To znaczy że nigdy na quadzie nie jeżdził. A byłeś się już przejechać tym quadem, może w 520 rzeczywiscie jest to stare wspomaganie które ma rzeczywiscie sporą bezwładność.
M&M sQuad
M&M sQuad