Ostatnia pomoc w wyborze
-
- Quad:: CF MOTO 520L EPS
- Imię: Marek
Re: Ostatnia pomoc w wyborze
Robsson a skąd jesteś?
Poradźcie co zrobić z tymi przegladami (podobno) co 400km. Wchodzi no że musiałbym jeździć na przegląd co miesiąc.
Zastanawiam się czy mogę w każdym serwisie podbić kartę gwarancyjną, czy tylko tam gdzie kupiłem. Jeśli wszędzie to może udało by się zrobić tak jak z motorem, serwisuje sam a za pieczątkę płacę 50 zł.
Od razu nie chcę rezygnować z gwarancji, bo nigdy nic nie wiadomo. Myślałem tak przynajmniej do 1000km a później jak będzie ok i poznam maszynę to sam będę robił.
Garaż mam niezły, na mechanice się znam, brata mam też mechanika i 2 warsztaty obok domu
Poradźcie co zrobić z tymi przegladami (podobno) co 400km. Wchodzi no że musiałbym jeździć na przegląd co miesiąc.
Zastanawiam się czy mogę w każdym serwisie podbić kartę gwarancyjną, czy tylko tam gdzie kupiłem. Jeśli wszędzie to może udało by się zrobić tak jak z motorem, serwisuje sam a za pieczątkę płacę 50 zł.
Od razu nie chcę rezygnować z gwarancji, bo nigdy nic nie wiadomo. Myślałem tak przynajmniej do 1000km a później jak będzie ok i poznam maszynę to sam będę robił.
Garaż mam niezły, na mechanice się znam, brata mam też mechanika i 2 warsztaty obok domu
Okolice Lubicza aktualnie ale za młodego mieszkałem w G-D
W 500-tce wystarczyło odpiąć kostkę. Tu masz kompa.
Pytanie czy da się rozpiąć połączenie od czegoś w stylu impulsatora bo coś musi impuls dawać z silnika/przekładni do odbiornika tego impulsu - bez śladów w kompie? Ma ktoś wiedze na taki temat?
Przeglądy w CFce to lekki kibel ale na czymś muszą golić.
Swoją droga ciekawe jak tu ma się rozporządzenie MV BER/GVO czy jak ono tam się zwie....?
Ale to może być droga przez mękę w razie problemów w naszej republice bananowej.
W 500-tce wystarczyło odpiąć kostkę. Tu masz kompa.
Pytanie czy da się rozpiąć połączenie od czegoś w stylu impulsatora bo coś musi impuls dawać z silnika/przekładni do odbiornika tego impulsu - bez śladów w kompie? Ma ktoś wiedze na taki temat?
Przeglądy w CFce to lekki kibel ale na czymś muszą golić.
Swoją droga ciekawe jak tu ma się rozporządzenie MV BER/GVO czy jak ono tam się zwie....?
Ale to może być droga przez mękę w razie problemów w naszej republice bananowej.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
A jaki serwis podłącza Ci pod kompa quada?
Bo wiem o istnieniu trzech kompów w Polsce, może jest teraz już więcej.
Jeśli nie ma licznika mth to odpinasz kostkę prędkościomierza i problem sam się rozwiązuje.
Bo wiem o istnieniu trzech kompów w Polsce, może jest teraz już więcej.
Jeśli nie ma licznika mth to odpinasz kostkę prędkościomierza i problem sam się rozwiązuje.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
Robsson a to nie jesteś w QTT?
Może mógłbym później pośmigać z Twoją ekipą trochę?
Ok z tym serwisem to mój błąd. Nie pomyślałem że w quadzie trzeba jeszcze kompa podłączyć. To z tego wynika że nie mogę olać gwarancji?
Na olx.pl jest cf moto 800 z 2015 kupiony jako nowy w 2017r. z przebiegiem 2334 km za 29999 zł. stoi w firmie moto-bike przeźmierzewo. Możecie zerknąć na niego czy on jest już ten nowszy po wyeliminowaniu usterek początkowych?
Sorry że bez linka ale z apk w tel nie da się.
Może utargowałbym aby zmieścił się w moim budżecie.
https://www.olx.pl/oferta/cf-moto-800-p ... mZpAU.html
Może mógłbym później pośmigać z Twoją ekipą trochę?
Ok z tym serwisem to mój błąd. Nie pomyślałem że w quadzie trzeba jeszcze kompa podłączyć. To z tego wynika że nie mogę olać gwarancji?
Na olx.pl jest cf moto 800 z 2015 kupiony jako nowy w 2017r. z przebiegiem 2334 km za 29999 zł. stoi w firmie moto-bike przeźmierzewo. Możecie zerknąć na niego czy on jest już ten nowszy po wyeliminowaniu usterek początkowych?
Sorry że bez linka ale z apk w tel nie da się.
Może utargowałbym aby zmieścił się w moim budżecie.
https://www.olx.pl/oferta/cf-moto-800-p ... mZpAU.html
Ostatnio zmieniony śr 02 sie, 2017 przez kurtvagna, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie. Mamy własną grupę.
Spoko. Kupisz się odezwij.
V2.....sound of madness
-
DziękiRobsson pisze:Nie. Mamy własną grupę.
Do pozostałej części mojego posta wraz z ogłoszeniem mógłbyś się odnieść?
Wybaczcie że tak męczę ale chce rozwiać jak najwięcej wątpliwości.
Niech wypowiedzą się byli lub obecni posiadacze X8. Nie czuje się na siłach w tej materii
V2.....sound of madness
-
Robsson a że jesteś z moich okolic to może poleciłbyś jakiegoś dilera uczciwego i z przyzwoitym serwisem? Póki co to mowa o cf moto. Ogłoszeń jest sporo, ale od kogo brać i by potem nie jechać przez całą Polskę [emoji17]
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Wiadomość na PW Ci wysłałem.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Ja bym 30 tyś nie dał za CF Moto 800 używane bo idzie kupić za 32 zupełnie nowe.
A to z linka, który podesłałeś nie ma nic dodatkowego ani specjalnego.
A to z linka, który podesłałeś nie ma nic dodatkowego ani specjalnego.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son