Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Ja bym chętnie popływał z wami ale narazie jestem uziemiony . . . . .
-
- Quad:: Can-Am Outlander
- Imię: Marek
Witam serdecznie kolegow quadowcow.
Chcialem.was zapytac o poligon w Rembertowie czy tam jezdzicie ? Czy ogolnie tam mozna wjechac zeby nikt glowy nie odstrzelil ? Mam problem tego typu ze quada trzymam w Zielonej. Ja siedze w Angli i np: jak dzis przylatuje do poniedzialku tylko. Nie dam rady pojechac w moje rodzinne strony Dębe Wielkie bo tam to chulaj dusza . Multum.terenow do jazdy a w okolicy Zielonej tak naprawde nic nie ma bo wszystko poogradzane a juz wyroslem z jezdzeniem wszedzie gdzie oczy poniosa jesli mozecie cos podpowiedziec to bede bardzo wdzieczny. Pisalem do kolegi z tego forum na priv ale cos nie odpisuje
I sorry za braki Polskich znakow ale pisze w drodze na lotnisko
Chcialem.was zapytac o poligon w Rembertowie czy tam jezdzicie ? Czy ogolnie tam mozna wjechac zeby nikt glowy nie odstrzelil ? Mam problem tego typu ze quada trzymam w Zielonej. Ja siedze w Angli i np: jak dzis przylatuje do poniedzialku tylko. Nie dam rady pojechac w moje rodzinne strony Dębe Wielkie bo tam to chulaj dusza . Multum.terenow do jazdy a w okolicy Zielonej tak naprawde nic nie ma bo wszystko poogradzane a juz wyroslem z jezdzeniem wszedzie gdzie oczy poniosa jesli mozecie cos podpowiedziec to bede bardzo wdzieczny. Pisalem do kolegi z tego forum na priv ale cos nie odpisuje
I sorry za braki Polskich znakow ale pisze w drodze na lotnisko
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Ostatnio bardzo łapią nie polecam, można się przemknąć a można złapać kilka stówek mandatu i stracony czas. Lepiej pojedź sobie gdzie nad Narew czy nad Wisłe
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Wlaśnie problem w tym że nie któredy najlepiej się przedostać kanałami nad wisłe lub Narew. Chyba nie pozostaje mi nc innego jak śmigac bliżej Mińska Mazowieckiego
Wole nie ryzykować . Latam raz na trzy miesiące więc wolalem sie upewnić.
Kolego jeżdżąc wszędzie możesz zaliczyć wpadkę i 500 w plecy
pozdrowienia
Z tego co czytam to was raczej nie interesuja dluzsze jazdy tylko upalanie w blotku ?