Can Am Outlander XTP 1000 czas zacząć przygodę :)
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Ja mam 12 w reni, bez wiatru jdzie niezle
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Can Am Outlander XTP 1000 czas zacząć przygodę :)
Przeniosłem posty bo pomyliłem tematy
10 wygląda biednie bo teraz tak mam ale podoba mi się to, że nic nie chlapie. Ale czy w góry nie lepiej założyć właśnie szerszych kapci? No i opon nie kupuje się codziennie
10 wygląda biednie bo teraz tak mam ale podoba mi się to, że nic nie chlapie. Ale czy w góry nie lepiej założyć właśnie szerszych kapci? No i opon nie kupuje się codziennie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- oolsztyniak
- Moderator
Przeważyły względy ekonomiczne. W cenie dwóch bighornów kupię 4 nowe cst abuzz.
Będą więc arbuzy
Będą więc arbuzy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Bilu.
- Quad:: Arctic Cat 700, XTP 1000 2016
- Imię: Krzysiek
Daj znać jak to będzie smigalo. Sam coś planuję kupić, ale mój plan to przez lato dobić oryginały, a na jesień kupić zille.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
- oolsztyniak
- Moderator
Mam jeszcze trochę mięsa na BH ale planujemy wyjazd na Rumunię i na Rumunię w czerwcu chce już nowe gumy mieć.
Dam znać
Dam znać
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Żeby cię tylko błoto na Rumunii nie zaskoczyło bo wtedy Abuzzy będą miały kłopoty.
Ja nauczony doświadczeniem na takie wyjazdy to zakładam Zilla/MudLite/Mayhem.
Szkoda że u nas Abuzzy 26' na przodzie mają 8'
Ja nauczony doświadczeniem na takie wyjazdy to zakładam Zilla/MudLite/Mayhem.
Szkoda że u nas Abuzzy 26' na przodzie mają 8'
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Trudno przewidzieć co ich spotka na miejscu i być na wszystko przygotowanym. Miłosz opisując wyjazdy pisał, że łopaty patrząc na opony jakie mieli w quadach na tamte warunki chyba były słabym pomysłem ( nie było błota) a drugiego kompletu na plecy nie zabierze...
Chociaż wg mnie na twarde podłoże (korzenie, skały) abuzz jest za bardzo podatny na przebicia. Ale to akurat u mnie jakoś się przebijały. Ponad 1000km na nienowych BH i żadnego sznurka. Na tym samym dystansie w abuzzach już było ich kilka. Może tylko pech jakiś.
Chociaż wg mnie na twarde podłoże (korzenie, skały) abuzz jest za bardzo podatny na przebicia. Ale to akurat u mnie jakoś się przebijały. Ponad 1000km na nienowych BH i żadnego sznurka. Na tym samym dystansie w abuzzach już było ich kilka. Może tylko pech jakiś.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
Nie będę inwestował 1500 w opony na jeden wyjazd - chodzi tu o błotne - bo szkoda mi na to kasy. Do mojej jazdy błotne pójdą w max 2-3 tyś km.
Bighorn w tej chwili powala ceną bo 2 tyś za opony, które w zeszłym roku można było spokojnie wyrwać za 1600 zł to lekka przesada moim zdaniem.
Jak spotka nas błoto to będziemy się ciągać na linach i wyciągarkach
Arbuza znam z CF, wiem gdzie jest dobry a gdzie nie. Ja w przeprawy raczej nie idę, nie moja bajka. Za wyborem arbuza przemawia cena bo jest moim zdaniem atrakcyjna.
Nie wiem jak podróbki BH czy warto w ogóle się tym interesować. Gro ludzi jest zadowolonych a gro wręcz przeciwnie. Ja niestety porównania nie mam.
Ja arbuza przez trzy lata łatałem dwa razy
Najchętniej to założył bym alltraka ale raz że 25", dwa podobno ściera się w mig, trzy śmiesznie wygląda taki malutki
Bighorn w tej chwili powala ceną bo 2 tyś za opony, które w zeszłym roku można było spokojnie wyrwać za 1600 zł to lekka przesada moim zdaniem.
Jak spotka nas błoto to będziemy się ciągać na linach i wyciągarkach
Arbuza znam z CF, wiem gdzie jest dobry a gdzie nie. Ja w przeprawy raczej nie idę, nie moja bajka. Za wyborem arbuza przemawia cena bo jest moim zdaniem atrakcyjna.
Nie wiem jak podróbki BH czy warto w ogóle się tym interesować. Gro ludzi jest zadowolonych a gro wręcz przeciwnie. Ja niestety porównania nie mam.
Ja arbuza przez trzy lata łatałem dwa razy
Najchętniej to założył bym alltraka ale raz że 25", dwa podobno ściera się w mig, trzy śmiesznie wygląda taki malutki
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Byliśmy w tym samym miejscy co Miłosz na błotnych oponach i tam relatywnie kamieni było mało, jedynie na szerokich szlakach, na bocznych drogach miekki grunt i ściółka leśna ale wystarczyło że w nocy popadało i się robiła ładna młaka. Wszystko zależy od pogody. NIe wiem też w którą część Rumunii Łukasz jedzie. Im bliżej Ukrainy tym bardziej opony w jodełkę mogą się przydać.
Na alltraku tracisz sporo prześwitu a w górach bardzo się przydaje więc 26 to optimum. Ja od 2 lat jeżdżę na 27 i nie widzę minusów, mam drugi komplet z 25 i minusy widze od razu jak się pojawiają powalone drzewa itd
Na alltraku tracisz sporo prześwitu a w górach bardzo się przydaje więc 26 to optimum. Ja od 2 lat jeżdżę na 27 i nie widzę minusów, mam drugi komplet z 25 i minusy widze od razu jak się pojawiają powalone drzewa itd
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Jedziemy w Maramuresz ale nie tak jak jechał Miłosz bo porównywaliśmy swoje tracki.
Będziemy w czerwcu więc powinno być ciepło a do tego jedziemy na 9 dni więc nawet jak ktoś z nas ugrzęźnie to rozbijemy obóz na górce
Może kiedyś dorobię się dwóch kompletów opon a w sumie to felg bo opony mam dwa komplety. Kupię arbuza i będą trzy bo te co mam obecnie to w sumie tylko tył kwalifikuje się powoli do wymiany, przód mam 80% bieżnika +/-
Ale do tego trzeba oddzielnych felg bo nie widzi mi się przekładać opony w zależności od tego gdzie jadę tym bardziej, że odkręcenie bedloka trochę trwa.
Arbuza chyba nie ma w rozmiarze 27" ?
Będziemy w czerwcu więc powinno być ciepło a do tego jedziemy na 9 dni więc nawet jak ktoś z nas ugrzęźnie to rozbijemy obóz na górce
Może kiedyś dorobię się dwóch kompletów opon a w sumie to felg bo opony mam dwa komplety. Kupię arbuza i będą trzy bo te co mam obecnie to w sumie tylko tył kwalifikuje się powoli do wymiany, przód mam 80% bieżnika +/-
Ale do tego trzeba oddzielnych felg bo nie widzi mi się przekładać opony w zależności od tego gdzie jadę tym bardziej, że odkręcenie bedloka trochę trwa.
Arbuza chyba nie ma w rozmiarze 27" ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son