SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
gateway
Quad:: ls500

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: gateway » ndz 19 lut, 2017

Dalej jest się do czego przyczepić. Estetykę pokazujesz (która jest OK), a błędy techniczne nawet teraz na tych zdjęciach widać, ale ja już nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję. Swoje powiedziałem. Teraz czekam na majówkę ;)

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » ndz 19 lut, 2017

Mówią ze warto mieć wysokie mniemanie o sobie ale ktoś tu chyba w narcyzm popada ;)
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
Juraas
Quad:: ltz 400

Post autor: Juraas » ndz 19 lut, 2017

No i temat uważam za wyczerpany , skupmy się na tym do czego ten temat powstał czyli do wymiany doświadczeń , pokazywania ciekawych rzeczy a nie do bezsensownych kłótni ;) Marcin , ltr najbardziej mi się podoba , bak full profeska , pompa zamontowana równie dobrze i wszystko wygląda estetycznie , tak trzymaj ;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 19 lut, 2017

gateway pisze:Dalej jest się do czego przyczepić. Estetykę pokazujesz (która jest OK), a błędy techniczne nawet teraz na tych zdjęciach widać, ale ja już nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję. Swoje powiedziałem. Teraz czekam na majówkę ;)
Nie pogrążaj sie ...... bo brak ci argumentów zaraz zaczniesz opowiadać o nie istotnych rzeczach niemających w pływu na nic . Powiedziałem ci juz Fajny temat masz do ogarniecia weź kilku do pomocy i składajcie donosy na innych i krytykujcie wszystkich tylko nie siebie :) Moje prace przy twoich to nawet nie porównuje nie dorastam ci do pięt .... nawet nie umie jeżdzic tak jak ty .... ty to jestes gosc jak sie oglada te twoje filmy i te wszystkie quady jakie zrobiłes to mozna popasć w zachwyt :) Temat Wyczerpany .

PS Juras bak musi miec jeszcze odpowietrzenie na fotce tego nie widać ale jest zrobione ;) mam sporo fotek z przebiegu prac ale gdzies posiane musze zrobic pożadki na komputerze ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Juraas
Quad:: ltz 400

Post autor: Juraas » ndz 19 lut, 2017

Jak kiedyś zrobisz to dawaj więcej fotek ;) A gdzie zrobiłeś wlew ? Jakos z boku ,że nie trzeba ściągać siedzenia czy normalnie pod siedzeniem ? Właśnie bo zapomniałem zapytać , nie montujesz oryginalnego licznika przy swapie nie ? Jakie kontrolki robisz oprócz luzu jeśli można wiedziec ?

Awatar użytkownika
Ikar

Apropo reni z zaciętym gazem o której cały fejsbuk krzyczy ...
Gorgolesco pisze:
Widzisz ziomuś, jak masz ze sobą prawnika, świadków i dowód w postaci filmu a nie tylko świstek inż. i zarozumiały charakter to jesteś w stanie zdziałać wiele.
Quad będzie naprawiony w ramach REKLAMACJI a dealer od siebie w ramach zadośćuczynienia dokłada wyciagarkę i cieszy się że właściciel quada nie założył mu sprawy w sądzie.
Jak tam ziomus Gorgolesco czyżbym miał jednak racje ?:)
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
Brzuch
Quad:: Access SP 300
Imię: Paweł

Post autor: Brzuch » ndz 19 lut, 2017

Marcin ATV SWAP Garage pisze: Moje prace przy twoich to nawet nie porównuje nie dorastam ci do pięt .... nawet nie umie jeżdzic tak jak ty .... ty to jestes gosc ......
Pierwszy raz napisałeś coś mądrego. Niekoniecznie po Polsku, Ale muszę się z Tobą zgodzić. Brawo Ty

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan :)

Awatar użytkownika
oolsztyniak
Moderator
Quad:: xxc 1000r
Imię: Łukasz

Post autor: oolsztyniak » ndz 19 lut, 2017

Ikar pisze:Apropo reni z zaciętym gazem o której cały fejsbuk krzyczy ...
Gorgolesco pisze:
Widzisz ziomuś, jak masz ze sobą prawnika, świadków i dowód w postaci filmu a nie tylko świstek inż. i zarozumiały charakter to jesteś w stanie zdziałać wiele.
Quad będzie naprawiony w ramach REKLAMACJI a dealer od siebie w ramach zadośćuczynienia dokłada wyciagarkę i cieszy się że właściciel quada nie założył mu sprawy w sądzie.
Jak tam ziomus Gorgolesco czyżbym miał jednak racje ?:)
Nie mam fejsa. Co tam krzyczą i jak się sprawy mają?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc :(
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga :twisted:

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.

Awatar użytkownika
Ikar

Wskocz na konto Czopera i poczytaj :) Ogólnie reklamacja została podobno odrzucona z powodu winy użytkownika - a temat znajdzie zakończenie w sądzie.
Ozo Drapers Squad

Wojtekski
Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
Imię: Wojtek

Post autor: Wojtekski » ndz 19 lut, 2017

Tak myślałem że to nie będzie takie proste z tą renatą.

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”