SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Ty Marcin masz doświadczenie ale w mydleniu oczy. Powiedz dlaczego ja mam foty z grudnia 2015 gdy mam zamontowany silnik tak jak Ty to teraz robisz, mam tam też zacisk hamulcowy montowany na oryginalne mocowanie, mam chlodnice i cewki przykręcane a nie spawane, mam ssanie na linkę, jedną instalację elektryczną i wiele innych rzeczy. A to był pierwszy quad którego robiłem. Ty w tym czasie miałeś już podobno ponad 50 swapów za sobą.
A te rozwiązania widocznie zauważyłeś u mnie.
Dlaczego ja widząc quada po swapie od razu wychwyciłem brak tulejki w tylnym wahaczu? Ty z taki doświadczeniem, a młody wie lepiej jak ma być.
Proszę Cię nie pogrążaj się
A te rozwiązania widocznie zauważyłeś u mnie.
Dlaczego ja widząc quada po swapie od razu wychwyciłem brak tulejki w tylnym wahaczu? Ty z taki doświadczeniem, a młody wie lepiej jak ma być.
Proszę Cię nie pogrążaj się
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Marcinku ja niczyim nie jestem, Gateway w przeciwieństwie do Ciebie ich nie potrzebuje. Rozmawiać z Tobą nie mam zamiaru no nie wiem czy będę w stanie zejść do twojego poziomu.. I przyjadę do Białego Boru o ile moja uczciwa i zetelna praca pozwoli. Cena na początku zeszłego roku była taka sama jak teraz a uwierz mi widziałem twoje dzieło chyba z marca 2016 i patrząc na mocowanie silnika czy zacisku powiem tak straszna popylina. Pewnie sam bym lepiej nie zrobił ale było by mi wstyd brać od ludzi za to tyle pieniędzy. Jakoś w wakacje dostałeś chyba jakiegoś olśnienia i zacząłeś używać Oru nocowania zaciszu a silnik montowales na uszach tak jak to miał Access oryginalnie, i brawo za generalny patent z mocowanie zbiorniczka na chłodnicy który przy większych skokach wyrywał z nie gwint i ja rozszczelnial (tak wiem poprawiłeś to) BRAWO TY. Ja się nie znam na mechanice tak jak Gateway i do Ciebie też mi pewnie troszkę brakuje, ale sory mistrzem fachu to nie jesteś, wygląda to ładnie ale reszta zostawia wiele do życzenia. Rób to co robisz, mój klientów tak zarabiasz na chleb nic mi do tego, ale pozwól mieć ludziom swoje zdanie i nie zachowuj się jak rozwydrzony dzieciak usuwając ludzi z Fejsa i obrażają ich no sam sobie opinię wyrabiasz. Serdecznie pozdrawiam.
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan
Witam dużo zabawy jest przy wymianie linki gazu? Trzeba wyciągać gaźniki ?z góry widać ze linka jest przyspawana ale to nie problem quad ls cb500.
Widze ze komus puściły nerwy i pochwalił marcinka robote.
Super fachowiec wszystko spawac nawet linke ktorą da się przykręcić.
No ale wszystkie rozwiązania techniczne są przemyslane i jest mega estetycznie.
Brawo.
Ja też kiedys korzystalem z usługi A.S.G ale co tam widziałem w tym quadzie potem to juz zostawie to dla siebie.
Brawo.
Ja też kiedys korzystalem z usługi A.S.G ale co tam widziałem w tym quadzie potem to juz zostawie to dla siebie.
Akurat tam nie dało by się przykręcić trzeba by dorabiać inny uchwyt ale nie o to chodzi pytam tylko czy jest dużo z tym zachodu.
Jest trochę z tym roboty bo trzeba dorobić z kawałka blaszki nowe mocowanie i przykręcić je w miejsce oryginalnego a do tego trzeba wyjąć gaźniki i je rozdzielić zęby móc przykręcić nowe mocowanie.
No a jak z wymianą?
Ja w swoim wymienialem bez wyciągania gaznikow ale nie jest nic spawane.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Goes 450 /Swap ER6
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vgh5tVJbc2k[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vgh5tVJbc2k[/youtube]
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Moze dla tego zachowasz dla siebie bo jednak nie korzystałeś :)i nawet sie nie znamy śmieszni jestescie ale nie stety taki mamy klimat najwazniejsze że 99,9% klientów jest zadowolonych a zawsze sie jakiś odłam trafi kazdy tak ma jak prowadzi cos własnego tak wiec współczynnnik mam niezły I mam wyje...... na kilku pajaców robie swoje i to pokazuje niech inni tez oceniają sami Polecam tez napisac do fabryki accessa że oski i wahacze pękają że sztyca sie urywa Do BRP też polecam napisac ze rama w ds 450 peka jak lód na wiosne:) ja swoje rzeczy poprawiłem i robie to na najwyższym poziomie wszystko jest tez uzaleznione od ceny i tego czego oczekuje klient i ile chce wydac ,wiec jesli ktos ma jakies watpliwosci to zapraszam obejrzec maszynki na zywo !!! bo sypią sie tu oszczerstwa kazdy znich był widział mojego ls 500 kazdy ogladał i jezdził wiec jak komuś cos nie odpowiadało to mógł nie robić Dowodem na to sa klienci którzy wrócili zrobiłem im juz nastepne maszyny i zrobie ich jeszcze wiecej i nie Lucky stary cb 500 czy jeszcze inne np er6 tylko zupełnie inne quady gdzie w kazdym sa zupełnie inne rozwiazania i raczej nikt przedemną tego nie robił a w tłuczcie dalej temat Lsów i sie podniecajciePiston pisze:Widze ze komus puściły nerwy i pochwalił marcinka robote.
Brawo.
powodzenia
Ostatnio zmieniony pt 17 lut, 2017 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .