SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Widzę, że nawet z grupy Access-a na FB zostałem usunięty?
Brawo Marcin. To się nazywa profesjonalizm... No BRAWO...
Zero godności.
Brawo Marcin. To się nazywa profesjonalizm... No BRAWO...
Zero godności.
- Roger2406
- Quad:: Access LS CB500
- Imię: Sebastian
Witam !
Jestem tu od nie dawna i zaczynam przygodę z quadami ale jak czytam co tutaj piszecie to głowa boli aż żałuję że jestem na tym forum.
Jak nie stoję za żadną stron ale jak się nie podobała robota Marcina trzeba było samemu robić a nie krytykować jeden z drugim.
Ja tez zdecydowałem się na przeróbkę i nie ukrywam ze robił to Marcin i jak chciałem i co chciałem tak mi zrobił i jestem zadowolony. Zastanawia mnie jeszcze jedno skoro robicie lepiej to czemu nie mogłem znaleźć tych projektów w sieci ? A szukałem dużo decydując się na zakup i swap. POZDRAWIAM
Jestem tu od nie dawna i zaczynam przygodę z quadami ale jak czytam co tutaj piszecie to głowa boli aż żałuję że jestem na tym forum.
Jak nie stoję za żadną stron ale jak się nie podobała robota Marcina trzeba było samemu robić a nie krytykować jeden z drugim.
Ja tez zdecydowałem się na przeróbkę i nie ukrywam ze robił to Marcin i jak chciałem i co chciałem tak mi zrobił i jestem zadowolony. Zastanawia mnie jeszcze jedno skoro robicie lepiej to czemu nie mogłem znaleźć tych projektów w sieci ? A szukałem dużo decydując się na zakup i swap. POZDRAWIAM
No i właśnie musiałem zrobić sobie sam quada, bo łatwiej było zrobić nowego niż poprawiać, to co zastało zrobione źle.Roger2406 pisze:Witam !
Gdybym nie zrobił, to bym nie krytykował.
- Roger2406
Dodam że wygląda wszystko perfekcyjnie! I będę polecał Marcina !
Ja Cię nie namawiam do niczego innego
Każdy ma swój rozum
Każdy ma swój rozum
- Roger2406
gateway pisze:Ja Cię nie namawiam do niczego innego
Każdy ma swój rozum
Może pochwalisz się swoim dziełem a może kiedyś skorzystam?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Quad goscia o nicku Gate way był robiony w czasach kiedy traktowałem to jak chwilowe dodatkowe źrudło dochodu nie planowałem tego ciagnac długo . Nie był dopracowany wręcz był zrobiony po najmniejszej lini oporu chodziło o czas i cene cena nie była wysoka wiec wykonanie było takie jak i cena ale jeździło z czasem wszystko powoli ewoluowało ludzie zaczeli oczekiwac czegos wiecej a ja postanowiłem stopniowo poprawiac jakies rozwiazania Cała masa ludzi jest zadowolona jezdzi do tej pory wiec nie było wykonane to najgozej . Podkreslam miało byc tanio . Koleszka Gate way jest Hipokrytą sam opisywał że jak za te pieniadze to mimo ze sa tam nie dociagniecia to jest jak najbardziej ok Polecam cofnac sie z tematem i poczytac jego słowa . Jak zdazyliscie zauwazyć od pewnego czasu duzo sie zmieniło w moich projektach ale nie dla tego ze teraz umie choc na pewno mam wieksze doswiadczenie niz gate way tylko ze teraz wiecej to kosztuje proste za jakosc trzeba wiecej zapłacic to logiczne bo wymaga to wiecej pracy lepszych drozszych rozwiazań tak wiec człowiek o niku Gate way po prostu próbuje mnie oczerniać na podstawie quada którego robiłem x czasu temu w szopce spawarka za 900 zł zapłacił marne pieniadze sam sie smiał ze za taka kase by tego nie robil a teraz mnie próbuje oczerniać wnioski nasuwają sie same . Mysle że nie trzeba tu duzo mówic wystarczy ogadac quady które robie jak one wygladaja spytac o opinie ich uzytkowników jak ktos ma watpliwosci zapraszam. Chetnie bym pokazał foto relacje z moich prac ale Gate way juz raz zobaczył a potem mu sie ksero właczyło wiec publicznie szczegółów nie zdradzam Gate way organizuje Majówkę w miejscowosci Biały Bór masz tam nie daleko jak masz jaja w internetach to miej jaja i przyjedz wyjasnimy sobie wszystko weż ze soba przydupasa swojego Brzucha chetnie tez z nim zamienie kilka słów tyle w temacie i do rychłego spotkania A dla Całej reszty która przez 3 lata zagladała tu po to by zobaczyc cos noowego ciekawego dodam ze nadal bede tu wrzucał filmy i foty z moich nowych projektów nie zamiezam pisac wiecej zamiezam pokazywać ludzie niech sami oceniają Pozdrawiam
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Na majówkę chętnie wpadnę. Tylko ciekawe, czy znowu nie wymiękniesz jak z wycieczką na Hel, którą sam zaproponowałeś, a później się z niej wycofałeś jak do Ciebie dzwoniłem.
Tylko udostępnij info kiedy ta majówka będzie, bo na dzień dzisiejszy potrafisz tylko usunąć z grupy. Żal...
Proszę się cofnąć wstecz i zobaczyć jakie były rozmowy na forum. Czy w tamtym czasie nie było komercyjnego wykonywania swapów. Przyznaj, czy tego samego dnia co odebrałem quada nie dzwoniłem do Ciebie i nie mówiłem, że to i tamto powinno być zrobione inaczej?
Puki nie musiałem wyciągać silnika, to nic nie mówiłem, ale to przelało szalę goryczy, bo wtedy zobaczyłem dokładnie jaką fuszerkę zrobiłeś.
Dalej idziesz w zaparte, że tak wszystko super itd. Więc ja zaraz dodam zdjęcia aby każdy mógł zobaczyć jakie masz podejście do klienta i do sumienności wykonywanej pracy.
Tylko udostępnij info kiedy ta majówka będzie, bo na dzień dzisiejszy potrafisz tylko usunąć z grupy. Żal...
Proszę się cofnąć wstecz i zobaczyć jakie były rozmowy na forum. Czy w tamtym czasie nie było komercyjnego wykonywania swapów. Przyznaj, czy tego samego dnia co odebrałem quada nie dzwoniłem do Ciebie i nie mówiłem, że to i tamto powinno być zrobione inaczej?
Puki nie musiałem wyciągać silnika, to nic nie mówiłem, ale to przelało szalę goryczy, bo wtedy zobaczyłem dokładnie jaką fuszerkę zrobiłeś.
Dalej idziesz w zaparte, że tak wszystko super itd. Więc ja zaraz dodam zdjęcia aby każdy mógł zobaczyć jakie masz podejście do klienta i do sumienności wykonywanej pracy.