nadajnik gps za 250 zl w razie kradziezy
-
- Quad:: Cf 500
nadajnik gps za 250 zl w razie kradziezy
Witam wszytkich tak sobie pomyślałem widząc ogłoszenia quad skradziony np na olxie do miesiaca kupuje klada nowego a moze w sumie dwa problemem jest ze ja z miasta imusze wynajac garaz ale raz to wynajac a dwa to nie jestes pewien od kogo moze sie trafic tak ze wynajmujacy upozoruje wlamanie wiedzac co tam jest i bedzie lipa bo on nie odpowiada na to ze ci cos ukrali.
Ogladalem nawigatory gps kosxty od 250 zl male kostki lub nawet lampki rowerowe idzie gdzies doczepic sa z opcja sos i ustawieniem ze np 100 m od garaz dostaje sie smsa o przekroczeniu pola i wiesz ze ci ukradli a nasteona sprawa dzwonisz na policje i widac gdzie sie znajduje pojazd.
Co o tym sadzicie
Ogladalem nawigatory gps kosxty od 250 zl male kostki lub nawet lampki rowerowe idzie gdzies doczepic sa z opcja sos i ustawieniem ze np 100 m od garaz dostaje sie smsa o przekroczeniu pola i wiesz ze ci ukradli a nasteona sprawa dzwonisz na policje i widac gdzie sie znajduje pojazd.
Co o tym sadzicie
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: nadajnik gps za 250 zl w razie kradziezy
Jak Twoje miejsce garazowania jest niepewne to bierz.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Pamiętaj tylko, że nadajnik GPS to nie jest zabezpieczenie nie do złamania, bo wystarczy zagłuszacz i nic się nie dowiesz niestety, a taki zagłuszacz można kupić po prostu na allegro :/
Ja bym dorzucił do tego coś jeszcze + na pewno myślał o zabezpieczeniu mechanicznym również.
Ja bym dorzucił do tego coś jeszcze + na pewno myślał o zabezpieczeniu mechanicznym również.
-
- Quad:: Cf 500
Raczej ja ja jestem spawaczem zrobie sobir blokade na kola ,
Poryszam ten temat bo jednak to nie duze koszta a powiec kto bedzie sie spodziewal ze masz gps w quadzie tylko profesjonalny zlodziej moze pomyslec o tak8m czyms a widze wlasnie ze duzo quadow kradna moze temat tez komus da pomysl bo ja wpadlem.haha na to ze dziecko na komunie dostal zegarek ze jak przekroczy 150 m od szkoly dostaje wiadomosc.
Jak zlodziej nie ma.do zaklucenia to no wieczorem jak bylo by wlamanie dostajesz cynk odrazu dzownisz na policje i jest duza sznasa ze bezpiecznie go odzyskasz bo niz oni dojada na miejsce by go zobaczyc w spokoju ty znasz lokalizacje
Poryszam ten temat bo jednak to nie duze koszta a powiec kto bedzie sie spodziewal ze masz gps w quadzie tylko profesjonalny zlodziej moze pomyslec o tak8m czyms a widze wlasnie ze duzo quadow kradna moze temat tez komus da pomysl bo ja wpadlem.haha na to ze dziecko na komunie dostal zegarek ze jak przekroczy 150 m od szkoly dostaje wiadomosc.
Jak zlodziej nie ma.do zaklucenia to no wieczorem jak bylo by wlamanie dostajesz cynk odrazu dzownisz na policje i jest duza sznasa ze bezpiecznie go odzyskasz bo niz oni dojada na miejsce by go zobaczyc w spokoju ty znasz lokalizacje
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Im bardziej robi się to powszechne tym złodziej jest bardziej przygotowany
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Ranid
- Quad:: CF Moto 500 long [był Grizzli 700]]
- Imię: Mirek
Dobre zamki w drzwiach np.jakaś sztaba blokujaca jedną połowe drzwi,dorobić blokadę na 4 koła też typu rury i dodatkowo mini kamerę na kartę która działa na ruch.
za 250 zł to lepiej kup benzynę ;d
Też radze sobie takie pseudo nadajniki odpuścić
- marioIII
- Quad:: siwy OUT 500L był: Sportsman 800 EFI i Rancher TRX 350 FE
- Imię: Mariusz
proponuje mieć quada jako traktor zarejestrowanego i brać autocasco.
Jeśli ktoś chciałby pośmigać w zielonogórskim lub na Śląsku
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG
https://www.facebook.com/marioIIIPL
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5lFyuP3ZljO-U2x85z_Bt4eB7q_xu3hG