Nowy Polaris sportsman 1000 xp 2017
Nowy Polaris sportsman 1000 xp 2017
Panowie i jakie sa wasze recenzje na powyzszy temat Dla mnie fajnie gad wyglada a na filmach niezle hula
Re: Nowy Polaris sportsman 1000 xp 2017
Wygląda REWELACYJNIE. Pierwszy polaris który mi się naprawdę podoba.
Ale żeby nie było tak kolorowo, Polaris moim zdaniem zawsze tracił do Canama jedną ważną cechę. Był tak jakby plastikowy, w tym roku wydaje mi się że to poprawili. Szkoda natomiast jednej rzeczy - wajcha zmiany biegów od ursusa jak była tak jest
Ale żeby nie było tak kolorowo, Polaris moim zdaniem zawsze tracił do Canama jedną ważną cechę. Był tak jakby plastikowy, w tym roku wydaje mi się że to poprawili. Szkoda natomiast jednej rzeczy - wajcha zmiany biegów od ursusa jak była tak jest
Ozo Drapers Squad
Ta wajcha to fakt porażka.Ale jednak polaris jest mniej skomputeryzowany od can ama
Trudno sie z tym niezgodzie, jednakże w g2 elektronika jest juz solidnie zabezpieczona przed woda
Ozo Drapers Squad
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Maszyna przednia w Polsce według danych oficjalnego przedstawiciela ma się pojawić na wiosnę ale cena!!!
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Artur mam kuzyna w Kanadzie kury ma gryzlaka a żonie kupił can ama 800 czy 100cmm mniejsza z tym i powiem tylko tyle gryzlak zawsze wraca can am z 8 wyjazdów 4 na holu winna elektronika i tryby serwisowe -w kanadzie strasznie narzekają na nowe can amy ze względu na elektronikę , może na rynek europejski idą inne modele ale w kanadzie porażka , co do grzlaka z 2016r jedyna modyfikacja jaka była potrzebna to chłodnica do góry ba sprzęt się gotowałIkar pisze:Trudno sie z tym niezgodzie, jednakże w g2 elektronika jest juz solidnie zabezpieczona przed woda
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Plotki, mamy w ekipie 6 can-amów, żaden nigdy przez te lata nie wracał na holu. Nie ma żadnych problemów z elektroniką nawet w g1 XXC których mam 3 sztuki. Owszem g2 jest bardziej napiętnowany ręką księgowych i wiele materiałów jest gorszej jakości niż w g1. Ale żeby nie było zbyt kolorowo, nowy model Grizzly mocno odstaje in minus od starego jakością wykonania i właściwościami jezdnymi, Kodiak 700SE jest o wiele lepszy.
W kontekście powyższych faktów pokrzepiające jest że Polaris poprawia jakość co widać na przykładzie Scramblera 2017, a może i nowego Sportsmana.
W kontekście powyższych faktów pokrzepiające jest że Polaris poprawia jakość co widać na przykładzie Scramblera 2017, a może i nowego Sportsmana.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- jarecki13
To nie są plotki tylko może wada tego jednego egzemplarza jak już wspomniałem , normalnie krew ich zalewa ,ze nowy sprzęt a ciągle coś się dzieje z komunikatami na wyświetlaczu , a jak wiadomo tam sie samemu nic nie robi i wszystko wożą do serwisu , co do gryzlaka to masz rację jakość nowego jest gorsza niż poprzednie , ja tu nie chce oczerniać can ama bo to super maszynki ,ale jeśli dalej będą się pchać w stronę elektryki to w końcu dojdzie do tego ,że będziemy jeździć na 4x4 komputerach które to bez specjalistycznego oprogramowania w terenie nie pojadą , im miej elektryki tym lepiej - gdzie te czasy co jedyną rzeczą elektryczną w quadach były światła i moduł - ale wiadomo coś za coś chcesz mieć wygodę to płać
- jarecki13
Jak to powiedział mój kuzyn ,ciągle coś wyskakuje i maszyna leci w tryb awaryjny coś w tym musi być , albo rzeczywiście trafił im się ferelny model albo jakość wykonania spada albo zaczyna się zarabianie na serwisie , kiedyś też mówili ,ze tylko mercedesy i bmw teraz wszyscy szukają czegoś co jest mało awaryjne i nie koniecznie musi być maga wygodne , ale szczerze muszę powiedzieć ,że jak by było mnie stać to kupił bym can ama