Dobre opony w teren
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: Dobre opony w teren
@%#$^$*@** ja uważam ze jeździsz fajnie..ale jak chcesz się nisko oceniać to któż Ci zabroni
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Re: Dobre opony w teren
Temat mocno nisko budżetowy bo chodzi o opony do bażanta 200 ccm
Opony na tył, teren: błoto, chaszcze, wały, szutrówki. I teraz pytanie, jaką oponę wybrać w rozmiarze 18x9.50-8 ?
Na celowniku mam (od najtańszej do najdroższej):
1. JOURNEY P311
2. SUNF A-003
3. Duro DI2021
P311 i A-003 to ten sam wzór bieżnika, więc tu pozostaje kwestia czy warto dopłacić do SUNFa - będzie trwalszy?
DI2021 to opona chyba bardziej AT niż MT. Ale na BH trochę osób chyba po terenie lata, a to jego 'kopia'.
Wiadomo, to nadal chińczyk i super terenu nie będzie łykał, ważne, żeby uniknąć badziewnego i mało trwałego produktu. Ale czekam na wasze opinie i doświadczenia.
Pozdr
Opony na tył, teren: błoto, chaszcze, wały, szutrówki. I teraz pytanie, jaką oponę wybrać w rozmiarze 18x9.50-8 ?
Na celowniku mam (od najtańszej do najdroższej):
1. JOURNEY P311
2. SUNF A-003
3. Duro DI2021
P311 i A-003 to ten sam wzór bieżnika, więc tu pozostaje kwestia czy warto dopłacić do SUNFa - będzie trwalszy?
DI2021 to opona chyba bardziej AT niż MT. Ale na BH trochę osób chyba po terenie lata, a to jego 'kopia'.
Wiadomo, to nadal chińczyk i super terenu nie będzie łykał, ważne, żeby uniknąć badziewnego i mało trwałego produktu. Ale czekam na wasze opinie i doświadczenia.
Pozdr