KUPNO KFX 700

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
Robson
Kontakt:

KUPNO KFX 700

Post autor: Robson » pt 23 lis, 2007

Witam od dłuższego czasu podróżuje z moim przyjacielem Rinconem 680 i mnie kumpel jak najbardziej wciąga w temat quadów. Interesuje mnie KFX 700. Chodzi mi o cene sprowadzeniem ze stanów. Oglądam na ebay.com Quady np KFX 700 i on kosztuje około 4000$ to aż miło się robi (user). Wychodzi około 10000zł ale ile to sprowadzanie? Czy ktoś już tak sprowadzał? Jak tak to czy wszystko było w porządku ? Jaka cena ostateczna była (cło, sprowadzanie itp) ? Także prosił bym o opinie na temat tego Quada, jak się spisuje itd ?
Pozdrawiam
Robson

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pt 23 lis, 2007

jezeli wiecej chcesz sie dowiedziec o quadzie uzyj opcji szukaj,duzo osob sprowadza quady ze stanow, 10 tys zl za kfx 700 to raczej nie mozliwe ... kfx w polsce chodza po okolo 25 tys to w statach beda staly z 7000$ mniej wiecej...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Robson
Kontakt:

Post autor: Robson » pt 23 lis, 2007

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ruszko » sob 24 lis, 2007

jezeli chodzilo ci o uzywke to zwracam honor:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » sob 24 lis, 2007

Z twoimi oczami wszystko OK. :wink:
Jeden z tych sprzętów na ebayu jest nowy,
ale reszta używana. Ten nowy to kusząca opcja,
ale nie wiadomo jakie opłaty będzie trzeba doliczyć.
Paku napisał:
Nie wiem czy latasz do USA czy nie i czy kiedykolwiek przyszło Ci rozmawiać na temat ceny sprzętu tam w serwisie. Więc tylko Ci powiem że nagle do cen zaczynają doliczać podatki, jakieś 'Dealers Fee' nie wiadomo z jakiej racji, 'Registration Fee' itd. itp! I nagle cena robi się bajońska do tego należy doliczyć ceny transportu do portu (in-land), cenę wysyłki, opłaty portowe w porcie docelowym, transport z portu do miejsca zamieszkania, opłaty celne, opłaty rejestracyjne, koszty przygotowania do przejścia przeglądu technicznego... :shock:
A co do tych używanych, to mogą być skatowane.
Pozdrawiam Mikołaj

Robson
Kontakt:

Post autor: Robson » sob 24 lis, 2007

No Ok. Ale pytam czy ktoś już tak sprowadzał i ile mniej wiecej do to wyszło. 2tys-10tys-20tys ?? Pozdrawiam
Ps Może ktoś z was się zajmuje sprowadzaniem... Sorry jestem nowy i przeszukiwanie forum w poszukiwaniu takich informacji może zająć wieki... Ci co pamietają bardzo prosze niech napisza:D
Ostatnio zmieniony ndz 25 lis, 2007 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

wejdz w dzial gielda i poszukaj:D

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » sob 24 lis, 2007

Z tego, co pamiętam to w sprowadzanie "bawi się" właśnie Paku
i chyba lukee. Ale najlepiej zrób jak napisał Ruszko.
Pozdrawiam Mikołaj

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Kontakt:

nie chyba lukee a napewno:)

pilarski

Post autor: pilarski » czw 10 sty, 2008

witam jesli te twoje poszukiwania aktualne to moge ci zaproponowac kawasaki kfx700 z 2004 za 18500.zajmuje sie sprowadzaniem quadow nowy transport bede mial za 6 tygodni jak cos to odpisz pilarski9@gmail.comRobson,
pila

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”