Pogaduchy o CF Off-Top
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
I tak będzie się sprzedawał bo litr, homologacja, itd.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
i ładny i duzi i lakierowany w sam raz dla rodziny bo żonie się podoba
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Pewnie tak. Dla mnie wybór byłby tylko 1 ale jak piszecie, Błyszczący, ładny, duży no i liter a nie jakaś półlitrowa "pierdziawka"
Zawsze dużo taniej niż " prawie taki sam" outlander litrowy
Zawsze dużo taniej niż " prawie taki sam" outlander litrowy
V2.....sound of madness
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Ja już się spotkałem z opiniami sprzedawców że X8 to ulepszony, pozbawiony wad Outlander tylko tańszy...
Więc jest szansa że nowy cforce 1000 będzie godnym kontynuatorem tej tradycji i będzie ulepszonym Outlanderem 1000
Więc jest szansa że nowy cforce 1000 będzie godnym kontynuatorem tej tradycji i będzie ulepszonym Outlanderem 1000
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
...kurde....sprzedaje Outa ..... nie....bie nie ma krótkiego - dojeżdżę tego mojego szajsa z palącymi się paskami
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
O 550-ce też tak mi mówili, że to już prawie Canam. Że wtrysk, wspomaganie, zawieszenie gazowe i taki piękny i błyszczący. Jednak prawie robi wielką różnicę.DKfan pisze:Ja już się spotkałem z opiniami sprzedawców że X8 to ulepszony, pozbawiony wad Outlander tylko tańszy...
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70F przy użyciu Tapatalka
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Okaże się w jakiej cenie będzie i wydaję się ze to ten sam motor co 800 tylko lekkie zmiany przeszedł ale mogę się mylić.Wydaje się że waga będzie nie mała dalej i wersja długa standardowo.
ja juz czekam na 1000 duży quad i żonke można zabrać na wycieczkę i zawsze to cos nowego
wiec poczekamy do maja czerwca i może będzie można poszalec juz na 1000. Oby tylko nie meczyli na poczatku tym pomarańczowym kolorem. Mam nadzieję ze będzie wybór od poczatku koloru.
wiec poczekamy do maja czerwca i może będzie można poszalec juz na 1000. Oby tylko nie meczyli na poczatku tym pomarańczowym kolorem. Mam nadzieję ze będzie wybór od poczatku koloru.
Panowie może wie ktoś wie ile wlac oleju do tylnego dyfra bo w moim x8 z 2016 r. nie ma żadnego otworu przelewowego , zalałem tyle ze sie wylewało z otworu wlewowego , i teraz po trochu saczy sie z odpowietrzenia dyfra , olej Motul Gearbox 80w90
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
I dobrze wlałeś .