Bumper TAK ale quadraxa nalezy skrocic, podesle Ci foto jutro.
W sumie nie przeszkadza az tak bardzo
Flexa warto kupic ale trzeba przelozyc licznik oraz wydluzyc przewod hamulcowy od przednich hamulcow.
Wspomaganie w Hondzie ... ech... potrzebne jak najbardziej...
Honda RINCON MÓJ NOWY CUDOWNY ZAKUP
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Honda RICON MÓJ NOWY CUDOWNY ZAKUP
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Będę wdzięcznyPingwin Legnica pisze:Bumper TAK ale quadraxa nalezy skrocic, podesle Ci foto jutro.
W sumie nie przeszkadza az tak bardzo
Flexa warto kupic ale trzeba przelozyc licznik oraz wydluzyc przewod hamulcowy od przednich hamulcow.
Wspomaganie w Hondzie ... ech... potrzebne jak najbardziej...
Bumper quadraxa ciężko będzie kupić
Flexa masz może w dobrej cenie ?
A wspomaganie na jakiej zasadzie działa ( dostosowuje się do prędkości chodząc ciężej ) jaki koszt
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
Witajcie z powrotem
Po tylu latach błąkania się po różnych naprawdę różnych quadach. Can amy 800,1000, Polarisy 850 itd itd , postanowiłem wrócić do nie zniszczalnej Hondy
Przyszło roczne plany wskazują na mocny wyjazd zagraniczny ... a jak wiemy Rinconik jest do tego najlepszy
Hondę zakupiłem praktycznie nową , więc korzystając ze swojego doświadczenia zaczynam ją odpowiednio doposażać
Cieszę się jakby zakupił pierwszego quada
Pozdrawiam Wszystkich
Po tylu latach błąkania się po różnych naprawdę różnych quadach. Can amy 800,1000, Polarisy 850 itd itd , postanowiłem wrócić do nie zniszczalnej Hondy
Przyszło roczne plany wskazują na mocny wyjazd zagraniczny ... a jak wiemy Rinconik jest do tego najlepszy
Hondę zakupiłem praktycznie nową , więc korzystając ze swojego doświadczenia zaczynam ją odpowiednio doposażać
Cieszę się jakby zakupił pierwszego quada
Pozdrawiam Wszystkich
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Czyli możemy liczyć na ciekawe relacje z modyfikacji