jakiego quada warto kupic !!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
hm... popytaj z prezziguzim moze ls 180 ci troche opusci i sprzeda na raty...
ostatnio widzialem za 10 tys 180 lucky stara na allegro wiec pisze:)
ostatnio widzialem za 10 tys 180 lucky stara na allegro wiec pisze:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
Kupując jakieś nowe Kymco MXU czy Lucky Stara na raty musisz się liczyć z kwotą ok. 13tys. Są też takie miejsca gdzie dostaniesz używane na raty, ale ciężko znaleźć dobrą ofertę.
Wejdź na tą stronę quad+żagiel (reklama na górze) tam mają np. takiego czerwonego LSa za ponad 10tys. Masz tam wyliczone dokładnie raty.
Wejdź na tą stronę quad+żagiel (reklama na górze) tam mają np. takiego czerwonego LSa za ponad 10tys. Masz tam wyliczone dokładnie raty.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=B23761 to jest miom zdaniem okazja zobaczcie
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
ale z tego co wiem to na quada chcesz przeznaczyc 10 tys a nie 15... za 15 tys juz kupisz bardzo dobrego quada przykladem tego jest ten raptor co pokazales:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.