Ładnym basem pruje uważam że warto nowy 520 zł leo co najwyzej uzywka za tą kwotę .Tomek_B7 pisze:Mam pytanie odnośnie tego wydechu Dominator. Jak on brzmi w porównaniu do innych np. LEO VINCE albo tego ala Mugen? Warto taki wrzucić do Lucyfera?Marcin ATV SWAP Garage pisze:Nowy Dzik z Radomia
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=geOLGw5Lr64[/youtube]
SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
wiesz może od czego ma amorki przód ?Marcin ATV SWAP Garage pisze:Ładnym basem pruje uważam że warto nowy 520 zł leo co najwyzej uzywka za tą kwotę .Tomek_B7 pisze:Mam pytanie odnośnie tego wydechu Dominator. Jak on brzmi w porównaniu do innych np. LEO VINCE albo tego ala Mugen? Warto taki wrzucić do Lucyfera?Marcin ATV SWAP Garage pisze:Nowy Dzik z Radomia
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=geOLGw5Lr64[/youtube]
-
ale pewnie pewnie była potrzebna jakaś przeróbka żeby amorki pasowały ?Marcin ATV SWAP Garage pisze:Ktm 525 Xc
-
Wchodzą bez przeróbek ale jednak lepiej sie spisuja jak sie troche przerobi mocowanie
-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
hmmmMarcin ATV SWAP Garage pisze:Wchodzą bez przeróbek ale jednak lepiej sie spisuja jak sie troche przerobi mocowanie
a jaki koszt takich amorków? jak można spytać;)
mam jakieś gazówki ale myślę o jakiś miększych;)
bartek66981 pisze:hmmmMarcin ATV SWAP Garage pisze:Wchodzą bez przeróbek ale jednak lepiej sie spisuja jak sie troche przerobi mocowanie
a jaki koszt takich amorków? jak można spytać;)
mam jakieś gazówki ale myślę o jakiś miększych;)
Kod: Zaznacz cały
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=amortyzator+olins&bmatch=base-relevance-w2-uni-1-5-0812
W swapie strona 666
a od czego jeszcze wchodzą bez przeróbek, nie wiem może yfz, ltr ... ?Marcin ATV SWAP Garage pisze:Wchodzą bez przeróbek ale jednak lepiej sie spisuja jak sie troche przerobi mocowanie
Przód ltr ma tą samą długość. Z tego co pamiętam tył ltr w nie swapowanych lub do swapowanych ale jeśli zbiorniczek bedzie osobno. YFZ to tylko tuningowe (dłuższe) te do ktorych trzeba wahacze wymienić maja 44/5cm normalne to bodajże 41.
A Marcin widziałem jaką samoróbke i oni tam mają linkę sprzegła od jakiegoś kawasaki w xt 660 i jak to działało na prace sprzęgła?
A Marcin widziałem jaką samoróbke i oni tam mają linkę sprzegła od jakiegoś kawasaki w xt 660 i jak to działało na prace sprzęgła?
-
nie czaczaję jaka linke jacy oni ?Yapper pisze:Przód ltr ma tą samą długość. Z tego co pamiętam tył ltr w nie swapowanych lub do swapowanych ale jeśli zbiorniczek bedzie osobno. YFZ to tylko tuningowe (dłuższe) te do ktorych trzeba wahacze wymienić maja 44/5cm normalne to bodajże 41.