SWAP Lucky Star
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Re: SWAP Lucky Star
Siema.
Trauma ...trochę mi głupio że sprzedałem Ci quada i masz taki problem. Ale to tylko maszyna i może od czasu do czasu sprawiać problemy... jak quad był w moim posiadaniu problemem był wspomniany przez Ciebie kierunkowskaz, gdyż świecił nieprzerwanie, wymieniłem przerywacz (orginalny VW) akurat taki mieli w sklepie, poprawiłem masę bo nie zawsze stykala i było OK. Może masa znowu uciekła. Ciężko powiedzieć. A może jak postawiliśmy quada w pionie w dzień sprzedaży to jakieś brudy z baku po odpaleniu do gaźnika się dostaly. Zlalem resztę wachy jaką miałem w garażu do baku gadziny, może w bańce jakiś syf pływał. Mam nadzieje że się szybko uporasz z problemam.
Trauma ...trochę mi głupio że sprzedałem Ci quada i masz taki problem. Ale to tylko maszyna i może od czasu do czasu sprawiać problemy... jak quad był w moim posiadaniu problemem był wspomniany przez Ciebie kierunkowskaz, gdyż świecił nieprzerwanie, wymieniłem przerywacz (orginalny VW) akurat taki mieli w sklepie, poprawiłem masę bo nie zawsze stykala i było OK. Może masa znowu uciekła. Ciężko powiedzieć. A może jak postawiliśmy quada w pionie w dzień sprzedaży to jakieś brudy z baku po odpaleniu do gaźnika się dostaly. Zlalem resztę wachy jaką miałem w garażu do baku gadziny, może w bańce jakiś syf pływał. Mam nadzieje że się szybko uporasz z problemam.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Panowie to jakaś bzdura jest bez cisnienia albo cos nie łaczy albo gaźnik nie domaga np z powodu syfu lub wody
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
-
haha właśnie chciałem nacisnac dodaj a tu że sie pojawił nowy post i ty dodałeś niech bedzie już
No no Marcin i cała ekipa, meeega filmik oby więcej takich : ))
-
No i dobrze Rośnie nam grono filmowców
Szacun kolego Gorgolesco za montaż. Mega, mega produkcja i to nie tylko ta Masz ogromny talent
Ozo Drapers Squad
Spokojnie bez cisnienia . Tak jak mowicie to musi byc jakas bzdura. W tym tygodniu sie ostro zabieram za temat i dam znac co to byloDaniel z Przasnysz pisze:Siema.
Trauma ...trochę mi głupio że sprzedałem Ci quada i masz taki problem. Ale to tylko maszyna i może od czasu do czasu sprawiać problemy... jak quad był w moim posiadan6iu problemem był wspomniany przez Ciebie kierunkowskaz, gdyż świecił nieprzerwanie, wymieniłem przerywacz (orginalny VW) akurat taki mieli w sklepie, poprawiłem masę bo nie zawsze stykala i było OK. Może masa znowu uciekła. Ciężko powiedzieć. A może jak postawiliśmy quada w pionie w dzień sprzedaży to jakieś brudy z baku po odpaleniu do gaźnika się dostaly. Zlalem resztę wachy jaką miałem w garażu do baku gadziny, może w bańce jakiś syf pływał. Mam nadzieje że się szybko uporasz z problemam.
-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
według mnie to tak jak Marcin mówi na 99% gaźniki mnie tez lekko przerywał na 1szym biegu przy gwałtownym dodaniu gazu, wyczyściłem cala instalacje wymieniłem świece przez pól godz maszyna zyskała ze 2km;) ale później wróciły delikatne przerywania. jestem już umówiony z kolega na wakuometry sprawdzi mi co i jak, jak trzeba będzie to wyczyści i ustawi i myślę ze quadzik będzie ładnie gadał;)trauma pisze:Spokojnie bez cisnienia . Tak jak mowicie to musi byc jakas bzdura. W tym tygodniu sie ostro zabieram za temat i dam znac co to byloDaniel z Przasnysz pisze:Siema.
Trauma ...trochę mi głupio że sprzedałem Ci quada i masz taki problem. Ale to tylko maszyna i może od czasu do czasu sprawiać problemy... jak quad był w moim posiadan6iu problemem był wspomniany przez Ciebie kierunkowskaz, gdyż świecił nieprzerwanie, wymieniłem przerywacz (orginalny VW) akurat taki mieli w sklepie, poprawiłem masę bo nie zawsze stykala i było OK. Może masa znowu uciekła. Ciężko powiedzieć. A może jak postawiliśmy quada w pionie w dzień sprzedaży to jakieś brudy z baku po odpaleniu do gaźnika się dostaly. Zlalem resztę wachy jaką miałem w garażu do baku gadziny, może w bańce jakiś syf pływał. Mam nadzieje że się szybko uporasz z problemam.