SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
Posprawdzaj wszystko dokładnie styk na głównym bezpieczniku przy przekaźniku no i to aku
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
Znajomy mial podobne objawy w hondzie trx. Sprzedal ja bo nikt nie umial naprawic a wymieniali co popadnie. Podobno ten co kupil doszedl ze nadpalone bylo uzwojenie na statorze to które wytwarza prad ladowania do regulatora napiecia. Mozna to chyba sprawdzic mierzac napiecia pradu dochodzace 3 kabelkami do regulatora. Mozt to ci cos pomoże.
-
w cebuli takie rzeczy sie nie robią ładowanie sobie jeszcze zmierz Dawid ale normalnie na akumulatorze na odpalonym silniku przy wyższych obrotachzybiman pisze:Znajomy mial podobne objawy w hondzie trx. Sprzedal ja bo nikt nie umial naprawic a wymieniali co popadnie. Podobno ten co kupil doszedl ze nadpalone bylo uzwojenie na statorze to które wytwarza prad ladowania do regulatora napiecia. Mozna to chyba sprawdzic mierzac napiecia pradu dochodzace 3 kabelkami do regulatora. Mozt to ci cos pomoże.
Jutro podmienie to aku z agregatu i zobaczymy, sprawdze tez styki przy bezpieczniku bo w sumie tego nie patrzylem jeszcze :p. Mam nadzieje ze to bedzie jednak aku lub regulator bo to w sumie w hondach czeste problemy. Jak mialem.moto to i w f3 i w cbr 900rr tez mialem podobne problemy. Z tym ze objawy zawsze sie troche roznia.
-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
ja dzisiaj zrobiłem mały serwis, wymieniłem te świece wyczyściłem wszystkie styki kontaktem, i kicha quad nie odpala, nosz kur.......
możliwe ze podmieniłem przypadkiem kable w cewkach i dlatego nie pali?
na ssaniu bardzo walił w tłumik
a i cewki dostały trochę kontaktu może nie wyparował dobrze i prąd nie przechodzi hmm??
a i cewki dostały trochę kontaktu może nie wyparował dobrze i prąd nie przechodzi hmm??
-
hahah raczej pewnebartek66981 pisze:ja dzisiaj zrobiłem mały serwis, wymieniłem te świece wyczyściłem wszystkie styki kontaktem, i kicha quad nie odpala, nosz kur.......
-
to jutro może wszystko wyparuje i quadzik zagada;)
-
a tez właśnie lekko mi przerywał przy gwałtownym dodaniu gazu, a większość styków była ładnie zasyfiona:)
-
chodziło mi o to ze napewno kable pozamieniałeś zamien lewa faję z prawa tak najprościejbartek66981 pisze:to jutro może wszystko wyparuje i quadzik zagada;)
a tu filmik jeden z 30 nakreconych na razie bez obróbki z ostatniego wypadu w góry. Dominowały lsy wszystkie po zabiegu 3 stuki er6 ,2 szt cb 500 i ja reszta to serie rapciuch 660 2 szt ltz 400 i grizzly 700 wypadzik udany zadna maszyna nie zawiodła poza tym ze musiałem oponę reanimować w LEPSZYM TERENIE NIE BYŁEM !!! Dziekówka dla chłopaków z Mszany za zaproszenie czekam na kolejne
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WhoPJ7BeG_k[/youtube]
-
mhm;)
chlopaki sory ze nie w temacie ale chyba wyprodukowalem bimber ktory powoduje gastrofaze...
jem juz trzecia kolacje;)
a tych terenow mozna tylko pozazdroscic;)
chlopaki sory ze nie w temacie ale chyba wyprodukowalem bimber ktory powoduje gastrofaze...
jem juz trzecia kolacje;)
a tych terenow mozna tylko pozazdroscic;)