SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
teraz to nawet w litrach po 180 km są łańcuchy 520 sa na tyle mocne ze po co dodatkowa masa kiedyć takie kandahary montowali teraz kupujesz wzmacnianego DIDa i mozesz smigać
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Dokładnie , dobry łańcuch 520 ma taka sile ze wystarczy , dzięki
Pytanie może wydawać się laickie ale zapytam bo nie wiem, do znawców i fachowców tematu : czy amortyzator od motocykla KTM 640 lc4 który ma ok 45cm długości nadawał by się do lucjana, czy może szkoda zachodu bo to inna charakterystyka pracy. ma pełną regulację. sprężyny dobicia i odbicia.
Dzięki za odpowiedzi.
Dzięki za odpowiedzi.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Widac ze nie czytales tematu... tak jak bylo to juz poruszane wiele razy ten amorek jest super do zastosowania w lucku... trzeba pobawic sie ustawieniami i jest git... tez teraz jestem na etapie jego poszukiwan takze smialo mozesz go montowac
Tomku dziękuję za info, temat przeczytałem od samego początku ale uwierz mi ciężko zapamiętać jest te wszystkie informacje , z tych 658stron. trochę pamiętam ale to mi nie zostało w pamięci.
Marcin, napisałeś na yt że rapi wyszedł cie 40 tyś (?) i jeśli mogę wiedzieć jakże aż tyle się nazbierało?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Mnie tyle nie wyniósł nie 40 ale ok 32 bo sobie nie liczyłem Kosztów robocizny ale ciebie by tyle wyniósł bo sie na tym nie znasz bo jesteś chirurgiem plastycznym podobno nie wnikam ale tak mi pisałeśmi na PW wiec musiał byś dać to komus kto to ogarnie za ciebie a ja jestem chirurgiem quadowym i skroił bym cie jak za lifting Feace + obrzezanieALS pisze:Marcin, napisałeś na yt że rapi wyszedł cie 40 tyś (?) i jeśli mogę wiedzieć jakże aż tyle się nazbierało?
kup sobie raptora 700 z homologacja na samochodowy inny wszystkie te częsci które ja kupiłem bo chyba nie jesteś zorientowany w tej tematyce , zrób tego quada w ten sam sposób by wygladał identycznie zapłac komus za robote ja swoją przy tym quadzie wyceniam na powiedzmy 5 tyś da ci to kwote ok 37-42 tyś w zaleznosci od tego za ile ci sie uda kupicć czesci takie ja wydech silnik , zawieszenie, itd.. ja kupiłem okazyjnie normalnie te graty sa sporo droższe Pomoże ci to teraz w napisaniu książki ?? a zapomniałem na kolacje jadłem tosty z salami ,serem mozzarella i oregano Ketchup był chyba pudliszki i piłem do tego żywca korona była niebieska wiec puszka mogła mieć ok 6 stopni C teraz siedzę i odpowiadam na kolejne głupie pytanie
Ostatnio zmieniony pn 05 wrz, 2016 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Az milo poczytac [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Marcin. Długo na to czekałem
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
E tam lipa.. Marcin nawet nie napisał gdzie kupił tego żywca i ten ketchup... Przede wszystkim za ile to kupił, no i czy wszystkie kasy w markecie były w tym momencie otwarte...
A o tym ,że nie wstawił dokladnej foto-relacji z budowy raptora i nie napisał gdzie pokupował te wszystkie części i w jakich cenach no i że nie zrobił poradnika typu "Swap raptor 700 na er650 dla początkujacych ZA DARMO" to jest już normalnie szczyt bezczelności
A o tym ,że nie wstawił dokladnej foto-relacji z budowy raptora i nie napisał gdzie pokupował te wszystkie części i w jakich cenach no i że nie zrobił poradnika typu "Swap raptor 700 na er650 dla początkujacych ZA DARMO" to jest już normalnie szczyt bezczelności