jaki Quad ??????
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
te bledy poprostu brzydko wygladaja... ja nie pisze : ą,ć, ż, ź itd.. z lenistwa bo tak szybciej pisze:) jezeli chcecie tez moge zaczac uzywac polskich liter- jak to wam przeszkadza:)
dawit wes sie w garsc - nie poprawnie
Dawid weź się w garść - poprawnie
ktore ladniej wyglada?
dawit wes sie w garsc - nie poprawnie
Dawid weź się w garść - poprawnie
ktore ladniej wyglada?
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Żarty żartami ale to jest przerażające....
Każdemu zdarza się robić błędy ale to co ci młodzi ludzie nam tu prezentują wykracza za wszelkie granice przyzwoitości. Najlepszę są ich usprawiedliwienia - Ale ja jestem Dys ...coś tam i niby po problemie.
Lenia się ma i tyle. Lektury w wersjach czytanych , streszczenia filmów z lektur itd.
Każdemu zdarza się robić błędy ale to co ci młodzi ludzie nam tu prezentują wykracza za wszelkie granice przyzwoitości. Najlepszę są ich usprawiedliwienia - Ale ja jestem Dys ...coś tam i niby po problemie.
Lenia się ma i tyle. Lektury w wersjach czytanych , streszczenia filmów z lektur itd.
Chyba jakiś poradnik wędkarski też czytał ,bo pisze chyba coś o gruncieDawid:
no właśnie niewiem co to wam przeszkadza grądże idzie się doczytać pozdro
Człowieku ,pisz na migi ,bo nam oko suszysz
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
Ostatnio zmieniony czw 22 lis, 2007 przez silverb6, łącznie zmieniany 1 raz.