SWAP Lucky Star
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
ramy robi się z plastra miodu, najpierw idziesz do ula, dajesz królowej bilet do kina na jakiś dłuuugi film, królowa i cały ul leci za nia do kina, następnie zbierasz plastry miodu, układasz na trawie, ale tak aby słońce na nie swieciło, w kształcie jaki chcesz mieć ramę do quada, motura, roweru, polewasz delikatnie wodą, ...ale sprwdzac trzeba ile jeszcze trwa seans w kinie, bo królowa jak wróci i cię zastanie przy ramie to się wk...wi, czekasz aż wyschnie i zapitalasz do garażu ją pomalować, następnie możesz w ten sposób na drugi dzień zrobic ale z innym ulem, wahacze, kierownice, i ośkę, niestety resztę trzeba dokupić na all....drogo,
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Człowieku a Marcin to Google czy co? Poszukaj w necie.ALS pisze:Aha. Chodziło mi stal czy alu. Gratuluje braku myślenia, o tym że ramy robi się z alu i stali...
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Im więcej błota tym większy fan
No zaje...scie jak bym znalazł to bym nie pytał a z reszta Marcin na pewno nie które rzeczy wie a Google nie wie. s***** się o to ze chcę wiedzieć z jakiego materiału wykonana jest rama rapiego 660 bo 700 ma aluminium a tego nie mogę znaleźć i jeździcie bo mnie jak quadem po wertepach hahaahahaha pozdrawiam was cieplutkochłopaczki
Ostatnio zmieniony ndz 28 sie, 2016 przez ALS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
daruj sobie chłopaczków, synu....ja pier..le popatrz sobie człowieku i poszukaj, nawet googla to wasze pokolenie nie ogarnia,
Ostatnio zmieniony ndz 28 sie, 2016 przez Ori_2, łącznie zmieniany 1 raz.
Jo macie ból d.upy nie wiadomo o co
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
ALS kimkolwiek jesteś, pomyśl zanim znowu coś napiszesz i zasmiecisz forum. Może najpierw wróć na pierwszą stronę i przesledz je uważnie. Znajdziesz tam naprawdę dużo odpowiedzi na swoje (nierzadko glupawe) pytania...
Ja również gratuluję Ci Marcin cierpliwości. Mam wrażenie, że Rapi Ci sie zepsuł. Inaczej nie miałbyś czasu na odpisywanie na takie pier********.
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
Ja również gratuluję Ci Marcin cierpliwości. Mam wrażenie, że Rapi Ci sie zepsuł. Inaczej nie miałbyś czasu na odpisywanie na takie pier********.
Czuje się szykanowany z nieznanego mi powodu. Czy aluminium i stal to to samo? Bo jesli tak to przepraszam wszystkich bo ja chciałem wiedzieć z jakiego materiału jest rama rapiego 660 bo 700 ma Alu. Może mi ktoś wytłumaczyć czemu moje pytanie jest głupie. Od ósmego roku zycia spostrzegam Alu i stal jako co innego i moze przez te 28 lat coś się zmieniło.
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Proszę Cię - przyjedź do mnie, obejrzyj quada, pojezdzij nim az Ci tylek zdretwieje, tylko juz nie zadawaj pytań, ktore większość osób irytują. Nie prościej zadzwonić do Marcina? W 5 minut dowiesz się wiecej, niż chcesz. Pozdrawiam