SWAP Lucky Star
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
Podam Ci info na moim przykładzie. Ważę około 104 kg i mój Lucyferek leci bez problemu 140 km/h po asfalcie. Zbiera się niesamowicie. Miny wyprzedzanych kierowców - bezcenne
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
suzi
Moc maksymalna: 37 KM przy 7000 obr/min
Moment obrotowy: 37,7 Nm przy 6500 obr/min
lucjan
Moc maksymalna: 58 KM/9500 obr/min
Maksymalny moment obrotowy: 47 Nm/8000 obr/min
cos jeszcze ci trzeba
Moc maksymalna: 37 KM przy 7000 obr/min
Moment obrotowy: 37,7 Nm przy 6500 obr/min
lucjan
Moc maksymalna: 58 KM/9500 obr/min
Maksymalny moment obrotowy: 47 Nm/8000 obr/min
cos jeszcze ci trzeba
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
Dane to tez znam ale chodzi mi o wrażenia :] , a powiedz mi Syki jeśli chodzi o taka przelotowa prędkość bez męczenia silnika to ile ? Jak w terenie sie jeździ z takim silnikiem ? Znasz moze jeszcze inny silnik który wkładają do quadow , ktore sa mocniejsze niż Cb 500 ?
- Aknot
- Quad:: LS Cinquecento
- Imię: Tomasz
Przelotowa prędkość to ze 110 na terenowym przełożeniu i oponach. Wrażenia niesamowite, w terenie jak w automacie. Start z 2 i jazda do odcięca czyli jakieś 86kmh. Jest jeszcze silnik od er6 650cc
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Juraas napisz skad jestes. Gdybys mial blisko do Grudziadza, to zapraszam na jazde probna... Aknot dobrze to opisal. Zerknij tez na filmy Marcina na YT. Doskonale to wszystko obrazuja. Zapewniam Cie, ze na szosie poradzisz sobie z wiekszoscia osobowek. A w terenie z dobrymi oponami bedziesz mial obawy przed wciskaniem gazu...
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Lucek z silnikiem cb 500 oczywiscie z dobra jednostką nie zajechaną, poprawnie zgrana z dolotem i wydechem chodzi zauważalnie lepiej niz nowe LTZ 400 na wtrysku bo mój ziomek ma i razem jeździmy ltz to max 120km/h lucek tyle moze jechac ze stałą prędkoscią przelotową bez krzywdy dla silnika przyspieszenie lucek bez problemu od pierwszego biegu oddala sie od LTZ 400 ale i od Raptora 660 a nawet jak jest na prawde dobry piec odpowiednie przełożenia to jest wstanie odejść rapiemu 700 nie dłubanemu
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Do Grudziądza niestety prawie 400 km ;/ heh . Właśnie tak myśałem że jest spora różnica tylko myślę że gdybym chciał wkładać inny piec to nie wiem czy nie chciał bym coś mocniejszego niż cb 500 a z drugiej strony fajnie było by mieć fałkę ;p Tylko czy to też nie było by za dużo na seryjną rame do ltz ... A może ty Marcin planujesz wpaść na megawat do Bełchatowa albo wybierasz sie w stronę Wielunia/ Kępna / Kalisza to chętnie bym wpadł i przeszkodził na chwile
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Nie wiem gdzie bedę albo Mega wat albo Dąbrowa Górnicza Zlot Quadów jest w tym samym czasie ,chciał bym pojechać nowa maszyną wyjdzie w praniuJuraas pisze:Do Grudziądza niestety prawie 400 km ;/ heh . Właśnie tak myśałem że jest spora różnica tylko myślę że gdybym chciał wkładać inny piec to nie wiem czy nie chciał bym coś mocniejszego niż cb 500 a z drugiej strony fajnie było by mieć fałkę ;p Tylko czy to też nie było by za dużo na seryjną rame do ltz ... A może ty Marcin planujesz wpaść na megawat do Bełchatowa albo wybierasz sie w stronę Wielunia/ Kępna / Kalisza to chętnie bym wpadł i przeszkodził na chwile
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Ok , bede sie jeszcze odzywał do Cb
Jeśli to nie jest tajemnicą to czym podłączasz gaźniki i airbox w cb?