SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 17 sie, 2016

Syki pisze:Spoko Marcin. Sądziłem, że gdyby była możliwość podłączenia obrotomierza, to ma pewno byś to zrobił. Poza tym na Twoich filmach nie zauważyłem aby on działał. Po powrocie do kraju zadzwonię do Ciebie w tej sprawie. Trzymaj się. ;-)

Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
Nie podłączam tego bo i tak właściwie nie mozna stwierdzic jakie masz obroty cyferki tak szybko skaczą zmieniaja sie oprócz tego z opóźnieniem i pokazuja w cały świat dla tego nawet u siebie tego nie podłaczałem mimo ze to żadna robota sens miało by to w innym liczniku lub dodtkowym fajnym obrotomierzu a w tym tylko skaczace cyferki z zawrotna prędkościa z których w czasie jazdy nie idzie nic wywnioskować bo nie dość że skaczą jak oszalałe to jeszcze sa bardzo małe i słabo je widać .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Marcin ATV SWAP Garage

trauma pisze:
Marcin ATV SWAP Garage pisze:
trauma pisze:
Tomek_LS500cb pisze:Daniel... nie ma sprawy... tak jak gadalismy... mowiles ze sie zastanawiasz nad sprzedaza... ja widzialem ze ktos chce kupic... i tyle ;) napewno poszedl w dobre rece ;) a tajemniczy kupiec sie niedlugo pochwali... bo moze jeszcze jedzie do domu na nowym koniu...
Powrotu do zdrowka dla ciebie i moze jeszcze do zobaczenia na tych "czterech kolkach" ;)

To się pochwalę ,że ja nabyłem od Daniela sprzęt ;). Super wychuchany jakby nigdy terenu nie widział ;). Dzięki Tomek za info jakoś się odwdzięczę ;). A Danielowi dzięki za to ,że wszystko tak jak mi mówił przez telefon było i tak w rzeczywistości. Lucyfera wiozłem jednak na busie i nadal tam stoi. Ale po pracy mam nadzieję ,że dzisiaj będą pierwsze jazdy ;).
Zwa
Trochę nie czaję bazy z ta akcją Przecież nie dawno sprzedałeś maszynę właściwie identyczna podobne dodatki tylko w innym kolorze i kupiłeś znowu to samo ?? :) A a z jakiego właściwie powodu Daniel go sprzedał?? coś z ta szyja bo coś takiego właśnie kojarzę ze w gorsecie chodził ?
Sprzedalem bo myslalem o 650 ale niestety mialem klopot z moja kobieta i z akceptacja budzetu na ten temat... Dlatego tak sie stalo. A sprzet od Daniela uwazam ,ze trafila mi sie naprawde okazja bo 2 komplety kol z felgami + inne graty ktore mi dodal no i stan maszyny za cene jaka dogadalismy to naprawde jestem zadowolony. Jedyna inwestycja to beda teraz amorki ,a za jakis czas bede chcial swapnac na 650 tylko juz bez swiadomosci mojej 2 polowki ;).
Zwariowałeś przeciez to oczywiste ze o takich rzeczach sie babie nie mówi ;) Jeden taki tu u mnie był dobry powiedział zonie że całosć przeróbki na cb500 wyniesie 400 zł i przy odborze ona mi płaciła dajac mi te 4 stówki haha oczywiscie po tajniacku dostałem resztę :) tak sie to załatwia ;)

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » śr 17 sie, 2016

trauma pisze:
trauma pisze:
Tomek_LS500cb pisze:Daniel... nie ma sprawy... tak jak gadalismy... mowiles ze sie zastanawiasz nad sprzedaza... ja widzialem ze ktos chce kupic... i tyle ;) napewno poszedl w dobre rece ;) a tajemniczy kupiec sie niedlugo pochwali... bo moze jeszcze jedzie do domu na nowym koniu...
Powrotu do zdrowka dla ciebie i moze jeszcze do zobaczenia na tych "czterech kolkach" ;)

To się pochwalę ,że ja nabyłem od Daniela sprzęt ;). Super wychuchany jakby nigdy terenu nie widział ;). Dzięki Tomek za info jakoś się odwdzięczę ;). A Danielowi dzięki za to ,że wszystko tak jak mi mówił przez telefon było i tak w rzeczywistości. Lucyfera wiozłem jednak na busie i nadal tam stoi. Ale po pracy mam nadzieję ,że dzisiaj będą pierwsze jazdy ;).
Zwa
Trochę nie czaję bazy z ta akcją Przecież nie dawno sprzedałeś maszynę właściwie identyczna podobne dodatki tylko w innym kolorze i kupiłeś znowu to samo ?? :) A a z jakiego właściwie powodu Daniel go sprzedał?? coś z ta szyja bo coś takiego właśnie kojarzę ze w gorsecie chodził ?
Sprzedalem bo myslalem o 650 ale niestety mialem klopot z moja kobieta i z akceptacja budzetu na ten temat... Dlatego tak sie stalo. A sprzet od Daniela uwazam ,ze trafila mi sie naprawde okazja bo 2 komplety kol z felgami + inne graty ktore mi dodal no i stan maszyny za cene jaka dogadalismy to naprawde jestem zadowolony. Jedyna inwestycja to beda teraz amorki ,a za jakis czas bede chcial swapnac na 650 tylko juz bez swiadomosci mojej 2 polowki ;).
Zwariowałeś przeciez to oczywiste ze o takich rzeczach sie babie nie mówi ;) Jeden taki tu u mnie był dobry powiedział zonie że całosć przeróbki na cb500 wyniesie 400 zł i przy odborze ona mi płaciła dajac mi te 4 stówki haha oczywiscie po tajniacku dostałem resztę :) tak sie to załatwia ;)
Hahha 400zl :D nie no moja az tak latwowierna nie jest :p. Chcialem uczciwie i po dobroci to sie nie dalo ;p wiec teraz troche odczekam, baze mam fajna do swapa na 650. I przyjade do Ciebie Marcinie ma "serwis" ;). I wtedy mi tam pozmieniasz pewne rzeczy i kwota bedzie oficjalnie tez bardo niska i atrakcyjna ;)

Marcin ATV SWAP Garage

trauma pisze:
trauma pisze:
trauma pisze:

Hahha 400zl :D nie no moja az tak latwowierna nie jest :p. Chcialem uczciwie i po dobroci to sie nie dalo ;p wiec teraz troche odczekam, baze mam fajna do swapa na 650. I przyjade do Ciebie Marcinie ma "serwis" ;). I wtedy mi tam pozmieniasz pewne rzeczy i kwota bedzie oficjalnie tez bardo niska i atrakcyjna ;)
Baza fajna bo można zrobić flagowe Kawasaki i pokusić sie o emblematy kawy :)

Awatar użytkownika
Daniel z Przasnysz
Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
Imię: Daniel

Post autor: Daniel z Przasnysz » czw 18 sie, 2016

trauma pisze:

...sprzedałem... trochę żal... ale najważniejsze że kupiec zadowolony, bo jak sam napisał "wychuchany sprzęt". Ja może jeszcze kiedyś na quadzie usiądę ale będzie to sprzęt tylko na asfalt. Wiec czekam aż zrobisz jakiegoś pokazowego ścigacza 4-kołowego... ale to też nie wcześniej niż za rok, właśnie przez problemy z kręgosłupem.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » czw 18 sie, 2016

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XixeUH2p6SQ[/youtube]
z Łódzkich stron ;)

Yapper

Post autor: Yapper » sob 20 sie, 2016

Yapper pisze:
Yapper pisze:Marcin tdm 900 wszedłby do rapiego 700? Patrzałeś ile miejsca jest w innych quadach? Od czego gaźniki miał Sonik w swoim tdm? Sprzedałes silnik od rapiego?
Nie wiem musisz sprawdzić :) albo spytać Sonika ;) skoro ma taki piec w Rapciuchu To znaczy ze wszedł ale tam jest taki Meksyk z modyfikacjami że lepiej dać se siana chyba ze chcesz zrobic quada na Dakar a nie do amatorskiej jazdy. Gaźniki nie wiem z czego ma podejrzewam że z tdm 850
Bo się zastanawiam czy do ciebie we wiosnę Rapiego przyprowadzić na w/w swap :D
A w Trial Techu podłączysz obrotomierz?

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » ndz 21 sie, 2016

Yapper pisze:
Yapper pisze:
Yapper pisze:Marcin tdm 900 wszedłby do rapiego 700? Patrzałeś ile miejsca jest w innych quadach? Od czego gaźniki miał Sonik w swoim tdm? Sprzedałes silnik od rapiego?
Nie wiem musisz sprawdzić :) albo spytać Sonika ;) skoro ma taki piec w Rapciuchu To znaczy ze wszedł ale tam jest taki Meksyk z modyfikacjami że lepiej dać se siana chyba ze chcesz zrobic quada na Dakar a nie do amatorskiej jazdy. Gaźniki nie wiem z czego ma podejrzewam że z tdm 850
Bo się zastanawiam czy do ciebie we wiosnę Rapiego przyprowadzić na w/w swap :D
A w Trial Techu podłączysz obrotomierz?

Ja teraz tez będę u siebie podlączał Vapora wiec mysle ze nie bedzie problemu zrobię to napewno wrzucę foty i filmik prezentacyjny to sobie zobaczysz co i jak

Awatar użytkownika
Juraas
Quad:: ltz 400

Post autor: Juraas » ndz 21 sie, 2016

Cześć , pewnie pisałeś już nie raz ale jestem tu nowy i nie mam czasu przerzucić 600 stron żeby to znaleźć ;p , Ale jak ma sie taki lucky star z silnikiem cb 500 do suzuki ltz 400 jest duża różnica w mocy ? Jaka jest średnia przelotowa prędkość na asfalcie ?

Awatar użytkownika
Juraas
Quad:: ltz 400

Post autor: Juraas » ndz 21 sie, 2016

...

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”