SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
Patryko159
Quad:: lucky star 250
Imię: Patryk

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Patryko159 » śr 17 sie, 2016

Nie wiem czy mogę ale, czemu rozstałeś się z lucyferem?
If you can DREAM it,
you can DO it.

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 17 sie, 2016

Daniel... nie ma sprawy... tak jak gadalismy... mowiles ze sie zastanawiasz nad sprzedaza... ja widzialem ze ktos chce kupic... i tyle ;) napewno poszedl w dobre rece ;) a tajemniczy kupiec sie niedlugo pochwali... bo moze jeszcze jedzie do domu na nowym koniu...
Powrotu do zdrowka dla ciebie i moze jeszcze do zobaczenia na tych "czterech kolkach" ;)

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 17 sie, 2016

Syki pisze:Czy ktoś próbował podłączyć po SWAP-ie obrotomierz tak, aby wskazania obrotów wyświetlane były na oryginalnym wyświetlaczu?
Nie musisz nikogo pytać powiem ci jak to zrobić ja tego nie podłączałem ze wzgledu na to ze i tak jest to mało czytelne cyferki tak szybko sie zmieniaja ze zeby to odczytać trzeba ustabilizować obroty ale jak bardzo chcesz to ci powiem jak to ogarnąć tylko taka prośba na przyszłość jak ktos kto przerabiał u mnie quada chce sie czegos dowiedzieć to po prostu niech do mnie zadzwoni uzyska natychmiastowa odpowiedz co i jak ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » śr 17 sie, 2016

Tomek_LS500cb pisze:Daniel... nie ma sprawy... tak jak gadalismy... mowiles ze sie zastanawiasz nad sprzedaza... ja widzialem ze ktos chce kupic... i tyle ;) napewno poszedl w dobre rece ;) a tajemniczy kupiec sie niedlugo pochwali... bo moze jeszcze jedzie do domu na nowym koniu...
Powrotu do zdrowka dla ciebie i moze jeszcze do zobaczenia na tych "czterech kolkach" ;)

To się pochwalę ,że ja nabyłem od Daniela sprzęt ;). Super wychuchany jakby nigdy terenu nie widział ;). Dzięki Tomek za info jakoś się odwdzięczę ;). A Danielowi dzięki za to ,że wszystko tak jak mi mówił przez telefon było i tak w rzeczywistości. Lucyfera wiozłem jednak na busie i nadal tam stoi. Ale po pracy mam nadzieję ,że dzisiaj będą pierwsze jazdy ;).

Yapper

Post autor: Yapper » śr 17 sie, 2016

Yapper pisze:Marcin tdm 900 wszedłby do rapiego 700? Patrzałeś ile miejsca jest w innych quadach? Od czego gaźniki miał Sonik w swoim tdm? Sprzedałes silnik od rapiego?

Yapper

Post autor: Yapper » śr 17 sie, 2016

Yapper pisze:Marcin tdm 900 wszedłby do rapiego 700? Patrzałeś ile miejsca jest w innych quadach? Od czego gaźniki miał Sonik w swoim tdm? Sprzedałes silnik od rapiego?

Marcin ATV SWAP Garage

Yapper pisze:
Nie wiem musisz sprawdzić :) albo spytać Sonika ;) skoro ma taki piec w Rapciuchu To znaczy ze wszedł ale tam jest taki Meksyk z modyfikacjami że lepiej dać se siana chyba ze chcesz zrobic quada na Dakar a nie do amatorskiej jazdy. Gaźniki nie wiem z czego ma podejrzewam że z tdm 850

Marcin ATV SWAP Garage

trauma pisze:
Tomek_LS500cb pisze:Daniel... nie ma sprawy... tak jak gadalismy... mowiles ze sie zastanawiasz nad sprzedaza... ja widzialem ze ktos chce kupic... i tyle ;) napewno poszedl w dobre rece ;) a tajemniczy kupiec sie niedlugo pochwali... bo moze jeszcze jedzie do domu na nowym koniu...

To się pochwalę ,że ja nabyłem od Daniela sprzęt ;). Super wychuchany jakby nigdy terenu nie widział ;). Dzięki Tomek za info jakoś się odwdzięczę ;). A Danielowi dzięki za to ,że wszystko tak jak mi mówił przez telefon było i tak w rzeczywistości. Lucyfera wiozłem jednak na busie i nadal tam stoi. Ale po pracy mam nadzieję ,że dzisiaj będą pierwsze jazdy ;).
Trochę nie czaję bazy z ta akcją Przecież nie dawno sprzedałeś maszynę właściwie identyczna podobne dodatki tylko w innym kolorze i kupiłeś znowu to samo ?? :) A a z jakiego właściwie powodu Daniel go sprzedał?? coś z ta szyja bo coś takiego właśnie kojarzę ze w gorsecie chodził ?

Awatar użytkownika
Syki
Quad:: Lucyfer 500
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: Syki » śr 17 sie, 2016

Spoko Marcin. Sądziłem, że gdyby była możliwość podłączenia obrotomierza, to ma pewno byś to zrobił. Poza tym na Twoich filmach nie zauważyłem aby on działał. Po powrocie do kraju zadzwonię do Ciebie w tej sprawie. Trzymaj się. ;-)

Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
trauma
Quad:: LS 500
Imię: Dawid

Post autor: trauma » śr 17 sie, 2016

Marcin ATV SWAP Garage pisze:
trauma pisze:

Trochę nie czaję bazy z ta akcją Przecież nie dawno sprzedałeś maszynę właściwie identyczna podobne dodatki tylko w innym kolorze i kupiłeś znowu to samo ?? :) A a z jakiego właściwie powodu Daniel go sprzedał?? coś z ta szyja bo coś takiego właśnie kojarzę ze w gorsecie chodził ?
Sprzedalem bo myslalem o 650 ale niestety mialem klopot z moja kobieta i z akceptacja budzetu na ten temat... Dlatego tak sie stalo. A sprzet od Daniela uwazam ,ze trafila mi sie naprawde okazja bo 2 komplety kol z felgami + inne graty ktore mi dodal no i stan maszyny za cene jaka dogadalismy to naprawde jestem zadowolony. Jedyna inwestycja to beda teraz amorki ,a za jakis czas bede chcial swapnac na 650 tylko juz bez swiadomosci mojej 2 polowki ;).

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”