SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
W teren na obecna chwile er6 jest wystarczajacy 72 km i moment 67Nm bije wszystkie inne seryjne oski i z doswiadczenia wiem ze ta moc w teren to nawet juz moze i za duza na ulice tez już jest ok bo prędkosc 160km/h na oponach terenowych i cisnieniu 0,4 bar i 170km/h na szosówkach to chyba nie jest mało i quad z takim silnikiem spokojnie moze juz zastepować motocykl na szosie przy czym jest demonem w terenie Uniwersal bym powiedział i mozna go podkrecic jeszcze samym programem jak by po czasie ktos sie juz oswoił zawsze te 5-8 koników dojdzie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
A TDM jeszcze większy demon, Przy niskich obrotach już ma maks moc i moment obr a er6 ma przy wyższych, a taki Rapi 900 TDM to by był szatan A TDM to jeden z motocykli szosowych najlepszych do enduro, więc podzielam twoją opinię, ale mnie osobiście w/w rapi 900 podoba bardziej niż w średniej jakości materiałach er6 w Lucku (nie zrozumcie mnie źle posiadacze, ale sami wiecie o tym ). Dobranoc, niech ci się przyśni 3 kilo wiśni.
-
Tdm to duzy Kloc dla mnie w teren za ciezki a na ulice są mocniejsze silniki które lepiej sie do tego nadają za 2 tyg zaczynam robic mojego Raptora na er6 zrobie to wrzucę pare fotosów i jakis filmik Ale jak ktoś by bardzo chciał takiego tdm w Rapim to moge zrobić indywidualnie nie widze przeszkód wszystko mozna zrobic odpowiednim nakładem finansowym i czasowym Ps nie lubię wiśni ...
-
- Quad:: Access 450s
- Imię: Zbigniew
Pytalem na fejsie o łożyska do przedniej piasty. Czy ktos montowal nie oryginalne, jesli tak to jakie. Czy lepiej takie jak byly uszczelnione jednostronnie czy calkiem zamkniete.
-
Ja kupowałem łozyska normalnie w sklepie z łozyskami całkowicie krytezybiman pisze:Pytalem na fejsie o łożyska do przedniej piasty. Czy ktos montowal nie oryginalne, jesli tak to jakie. Czy lepiej takie jak byly uszczelnione jednostronnie czy calkiem zamkniete.
Mam problem z podświetleniem tablicy. Na włączonym zaplonie ok, ale jak odpale co po kilku sekundach zaczyna mrugać. Lampa świeci narmalnie, ładowanie 14,8, masy posprawczane. Wie ktoś co może byc przyczyną?
-
podświetlenie tablicy rejestracyjnej??? a masz tam jakiegos leda ???
Nie jestem pewien albo led, albo diody.
- Aknot
- Quad:: LS Cinquecento
- Imię: Tomasz
A zobacz też żarówkę, mialem podobnie i jak walnąlem w lampę to się uspokajało. Po wymianie żarówki okazało się że żarnik nie kontaktował
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Waliłem dzisiaj po czym się dało A lampę mam ledową, czy diodową nie wiem w każdym bądź razie oryginalną nie jakiś zamiennik