Popsute sprzęgło CF Moto 500 - przebieg 1 300km
- walek1978
- Quad:: CF Moto 500, X8
- Imię: Marcin
Re: Popsute sprzęgło CF Moto 500 - przebieg 1 300km
Robert dobrze wiesz że pomogłeś tym kontaktem bardzo dużo użytkownikom tych pojazdów zresztą pięknych a to że awaryjne roczniki to siła wyższa
Nie no , spoko juz jestem. Ale importer lepiej by to rozegrał gdyby zadbał o markę a nie niszczył ja durnym sabotażem. Więcej kasy by zbili na uczciwości prostej. Bo jak sami wiecie kombinatoryka to na raz albo mniej.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Pamiętajcie wszelkie mochery cfkowe o tym moim małym udziale hehehhe.
Swoją drogą kolega ma racje, to gnojstwo montować takie badziewie jako okładzina , ale moze sie ogarną i cos poprawią, bo jak sie okazuje wiele nie kosztuje danie lepszych okładzin
Swoją drogą kolega ma racje, to gnojstwo montować takie badziewie jako okładzina , ale moze sie ogarną i cos poprawią, bo jak sie okazuje wiele nie kosztuje danie lepszych okładzin
Robert, ja pamiętam i całuję Cię w kask za ten kontakt.
- walek1978
Mochery to ty nie porównywaj do prawdziwych bo te ci zrobią jesień średniowiecza Ale fakt faktem ja mam narzędzia garaż i cos tam grzebę ale gość który kupuje i ma świadomość że kupił nowego i ma prawo do obsługi serwisowej to ręce opadają.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Idealnie do tego nadaje się Renia 800R xxc ....walek1978 pisze:Zrób sprzegło i zapierniczaj w teren bo tylko tak odreagujesz wk*****....Polecam
Bosze co to jest za szatan
Okładziny w sprzęgle okładzinami. Najbardziej durne jest to, że nie robią tego w ramach gwarancji pomimo, że wszyscy wiedzą że są one zrobione z kitu, szkła, piasku i obornika.
Jak dla mnie to jest wada fabryczna, która powinna być naprawiana na gwarancji. Weźcie się w kilku, weźcie papuge i walczcie.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- walek1978
Bardzo chetnie Łukasz do tego bym sie zabrał ale myślę nad innym
- walek1978
Łukasz kupiłeś
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Robert za namiar na Bunkrach masz piwko.robertmuszka pisze:kurna , jakbym nie dawał kontaktu tylko brał sobie kase dla siebie to moznaby biznesa rozkrecić fajnego.
Witam.
Kolego Gadem, masz troche racji z tym importerem , ale ja mieszkam akurac w SE i jak rozmawialem tutaj z mechanikami i mowie im ze w Pl nazywa sie CF moto szwedzkim quadem to sie bardzo dziwia, Tutaj to jest po prostu CF Moto i to typowa chinska zabawka. Tak na marginesie podrzucicie namiary na naprawe sprzegla.
Kolego Gadem, masz troche racji z tym importerem , ale ja mieszkam akurac w SE i jak rozmawialem tutaj z mechanikami i mowie im ze w Pl nazywa sie CF moto szwedzkim quadem to sie bardzo dziwia, Tutaj to jest po prostu CF Moto i to typowa chinska zabawka. Tak na marginesie podrzucicie namiary na naprawe sprzegla.