SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Planuje ktoś przesiadkę na Er6?
- Gorgolesco
- Quad:: Kawasaki LS 650
- Imię: Michał
Ja planowałem i miesiąc temu się przesiadłem z CB500 na ER6ALS pisze:Planuje ktoś przesiadkę na Er6?
Montował ktoś Trial Techa do Lucka?
Marcin pamiętasz tego quada http://olx.pl/oferta/quad-500cm3-access ... 49f2829348 ?
Ma ktoś amor skrętu i z czego? Czy w ogóle przydatny?
Marcin pamiętasz tego quada http://olx.pl/oferta/quad-500cm3-access ... 49f2829348 ?
Ma ktoś amor skrętu i z czego? Czy w ogóle przydatny?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
To nie jest quad ode mnie, a jedynie ktoś chyba próbował sie wzorować ,
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Siema.
Ze względu na problemy z kręgosłupem ostatnimi czasy jeżdżę tylko na szosówkach po asfalcie. Lecz zaplanowałem sobie że przejadę się po plaży i miałem zabrać gada ze sobą na wakacje do Chorwacji... ale moja żona przerażona sytuacją która panuje ostatnio w europie stwierdziła że najbezpieczniejsze wakacje choć z "nieznaną" pogodą są tylko w Polsce. Zmieniłem więc kółka na te w teren i wylądowałem nad naszym Bałtyckim morzem. Pierwsza jazda...5 minut i to po asfalcie - STOP POLICJA... ale jak się okazało chłopaki w niebieskich uniformach byli bardzo uprzejmi i poinformowali mnie że, jeśli zabrałem "ZABAWKĘ" na wakacje to powinienem wiedzieć że jeśli zjadę z drogi i że jazda po KRAJOBRAZOWYM PARKU jest karana przez sąd i nie jest to skromny mandat. Ale dodali też że poza PARKIEM to już co innego... wiec pojechałem poza park...
Ze względu na problemy z kręgosłupem ostatnimi czasy jeżdżę tylko na szosówkach po asfalcie. Lecz zaplanowałem sobie że przejadę się po plaży i miałem zabrać gada ze sobą na wakacje do Chorwacji... ale moja żona przerażona sytuacją która panuje ostatnio w europie stwierdziła że najbezpieczniejsze wakacje choć z "nieznaną" pogodą są tylko w Polsce. Zmieniłem więc kółka na te w teren i wylądowałem nad naszym Bałtyckim morzem. Pierwsza jazda...5 minut i to po asfalcie - STOP POLICJA... ale jak się okazało chłopaki w niebieskich uniformach byli bardzo uprzejmi i poinformowali mnie że, jeśli zabrałem "ZABAWKĘ" na wakacje to powinienem wiedzieć że jeśli zjadę z drogi i że jazda po KRAJOBRAZOWYM PARKU jest karana przez sąd i nie jest to skromny mandat. Ale dodali też że poza PARKIEM to już co innego... wiec pojechałem poza park...
- Załączniki
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
Cześć.
We wtorek jeździliśmy w tamtych rejonach Masz super drogę asfaltową z Krokowej do Wejherowa. W Redzie dwie małe żwirownie ale z bardzo ambitnymi podjazdami.
Długo zostajesz nad morzem?
We wtorek jeździliśmy w tamtych rejonach Masz super drogę asfaltową z Krokowej do Wejherowa. W Redzie dwie małe żwirownie ale z bardzo ambitnymi podjazdami.
Długo zostajesz nad morzem?
Hey jak co jestem w debkach mamy do siebie ok 10 KM może mały spocik?
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
...no to szkoda że nie napisałem wcześniej, wczoraj wróciłem do domu. A Wam pogody życzę.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
Szkoda. Dziś trochę się zachmurzylo ale słońca wystarczy narazie.
daniel jakim cudem lucjan na neptuna wszedł jaki tto model ten co ma marcin?
a szosówki masz na felach 9/10 czy 10/10?
a szosówki masz na felach 9/10 czy 10/10?
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .