CF 500 - ile jechaliście km najwięcej
CF 500 - ile jechaliście km najwięcej
Cześć,
Szykuje mi się traska po około 100km w jedną stronę (asfalt) + trochę świrowania na miejscu - myślę, że 250-300km
Dojazd w dwie strony CF moto 500 + 2 osoby łączna waga około 180kg tutaj moje pytanie czy nie zajadę quada? 100km to czasem zrobiłem nim traskę po szutrach ale w pojedynkę. Jakieś rady? zwiększyć ciśnienie w oponach np do 1 atm? jaką utrzymywać prędkość przelotową?
Przyda się Wasza opinia
Szykuje mi się traska po około 100km w jedną stronę (asfalt) + trochę świrowania na miejscu - myślę, że 250-300km
Dojazd w dwie strony CF moto 500 + 2 osoby łączna waga około 180kg tutaj moje pytanie czy nie zajadę quada? 100km to czasem zrobiłem nim traskę po szutrach ale w pojedynkę. Jakieś rady? zwiększyć ciśnienie w oponach np do 1 atm? jaką utrzymywać prędkość przelotową?
Przyda się Wasza opinia
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: CF 500 - ile jechaliście km najwięcej
Zwiększenie ciśnienia zabije Ci bieżnik więc to nie
Zostaw 0,4-0,5
Nie zajedziesz. Nic mu nie będzie.
Jedź normalnie.
Wczoraj wracając z Gdańska na wysokości Elbląga minąłem na s7 gościa CF 800 leciał sobie ekspresówką. W Morągu stanąłem na zakupy w sklepie i jadąc do Olsztyna wyprzedzałem właśnie tego gościa - cały czas cisnął asfaltem więc niczym się nie martw.
Zostaw 0,4-0,5
Nie zajedziesz. Nic mu nie będzie.
Jedź normalnie.
Wczoraj wracając z Gdańska na wysokości Elbląga minąłem na s7 gościa CF 800 leciał sobie ekspresówką. W Morągu stanąłem na zakupy w sklepie i jadąc do Olsztyna wyprzedzałem właśnie tego gościa - cały czas cisnął asfaltem więc niczym się nie martw.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Byle nie na max obrotach I zmieniaj gaz, nie ze caly czas tyle samo.
- rzeznikczek
- Quad:: CF Moto 500 BE, 550. X8 :D
ja wsiadam na quada w weekend i latam 3-8 godzin, wracam i już mam dość na pare dni 60- 150km robię, bo zazwyczaj zwiedam opuszczone tereny, wioski.
Ja nabiłem 1atm to oponki zjechały mi się w oczach .. fajnie po asfalcie się jedzie z nabitą oponką bo czucie quada zmienia się diametralnie ale scieranie to inna bajka a latam na oryginalnych oponach innova wciąż a przebieg 4440km.
Ja nabiłem 1atm to oponki zjechały mi się w oczach .. fajnie po asfalcie się jedzie z nabitą oponką bo czucie quada zmienia się diametralnie ale scieranie to inna bajka a latam na oryginalnych oponach innova wciąż a przebieg 4440km.
- oolsztyniak
- Moderator
O, a to ciekawe. Daj znać któregoś razu to spikniemy się, chętnie też pozwiedzamrzeznikczek pisze:bo zazwyczaj zwiedam opuszczone tereny, wioski.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- rzeznikczek
- Quad:: CF Moto 500 BE, 550. X8 :D
hehe pod ruską granicą stoją opuszczone wioski, stodoły, domy bez okien i walącym się dachem, jak w czarnobylu
- oolsztyniak
- Moderator
To tam chyba byłem, w Czarnobylu też byłem
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son