Mój kolejny quad tym razem nowy z rejestr, budżet 33-40 tys
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Mój kolejny quad tym razem nowy z rejestr, budżet 33-40
Nowe 570 i tak się lepiej zbiera niż x8 a nie będziesz miał wątpliwości co do tego jak było użytkowane.....
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Taki stary (tfu...doświadczony znaczy) a taki łatwowierny ?.....używany zgodnie z przeznaczeniem po prostu, tylko jak widać bez zbytnich inwestycji do pewnego momentu a potem wymianka i niech inny go robi
Zgadzam się z kolegą. Kup 570 nową. Zwłaszcza, że nawijasz sporo kilosów.DKfan pisze:Nowe 570 i tak się lepiej zbiera niż x8 a nie będziesz miał wątpliwości co do tego jak było użytkowane.....
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Póki nie wsiądę i się nie przejadę nie kupię 570.
Muszę się do Warszawy wybrać i zobaczyć co to i jak to jeździ.
Jakbym był łatwowierny to pewnie bym go kupił.
Całe szczęście zrezygnowałem z tego co widzę.
Muszę się do Warszawy wybrać i zobaczyć co to i jak to jeździ.
Jakbym był łatwowierny to pewnie bym go kupił.
Całe szczęście zrezygnowałem z tego co widzę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Łukasz widziałeś tego ? ciekawie wyglada i malo mth wiec bardziej szybkościówki ...
http://allegro.pl/can-am-outlander-1000-xtp-i6347688422.html
http://allegro.pl/can-am-outlander-1000-xtp-i6347688422.html
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Demonic , a czytałęs troche wczesnej
- DKfan
Z resztą jak jest z tyłu wyciągarka to juz wiadomo o co chodzi
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Nie róbmy tragedii jeżeli silnik skrzynia ok to zawias sie zrobi to elementy eksploatacyjne przeież. Trzeba dobrze zbić z ceny do poziomu 39-4000 i sobie zrobić tak jak komuś pasuje.
Po drugie nie mógł brodzić mocno w błocie bo ma mało mth wiec bardziej własnie szybkościówki... Średnia 50 km / h
Po drugie nie mógł brodzić mocno w błocie bo ma mało mth wiec bardziej własnie szybkościówki... Średnia 50 km / h
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- oolsztyniak
- Moderator
Gość zszedł do 41500 ale mnie to nie satysfakcjonuje.
Każdy amor do rozbiórki to około 500 za sztukę o ile da się je zregenerować
Łożyska, wszystkie tuleje, drążki, końcówki drążków, zbieżność, pakiet startowy, jakieś ledy, manetka grzana, pcc-3, rejestracja i robi mi się prawie 50 więc zdecydowanie wolałbym wziąć Twojego bo chociaż wiadomo od kogo - ale i tak już za późno.
Wiem, że trochę wymyślam i może zbyt wiele wymagam od używanego sprzętu ale budżet i tak już wyśrubowałem w górę. Nie dam rady więcej dołożyć i tyle.
Na spokojnie sobie będę obserwował i poczekam, nie pali się. Zawsze mogę wziąć ojca XT-P i sobie poganiać
Każdy amor do rozbiórki to około 500 za sztukę o ile da się je zregenerować
Łożyska, wszystkie tuleje, drążki, końcówki drążków, zbieżność, pakiet startowy, jakieś ledy, manetka grzana, pcc-3, rejestracja i robi mi się prawie 50 więc zdecydowanie wolałbym wziąć Twojego bo chociaż wiadomo od kogo - ale i tak już za późno.
Wiem, że trochę wymyślam i może zbyt wiele wymagam od używanego sprzętu ale budżet i tak już wyśrubowałem w górę. Nie dam rady więcej dołożyć i tyle.
Na spokojnie sobie będę obserwował i poczekam, nie pali się. Zawsze mogę wziąć ojca XT-P i sobie poganiać
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
Zdecydowanie nie wymyślasz bo od quada za 40k+ w dodatku nie będącego w cenie 5k poniżej rynkowej czegoś się wymaga. Jednak ludzie niestety mają właśnie takie podejście niejednokrotnie że jeżdzą, nic nie inwestują po 2 sezonach sprzedają uważając że i tak się frajer na zakup znajdzie. Ja nie mówię że używany quad ma być jak nowy, nie wymagam nowych plastików, braków zużycia itd, ale wymagam żeby sprzęt był sprawny. Sprawny czyli by były w nim wykonywane niezbędne naprawy i konserwacje, quad z luzami w zawieszeniu nie jest sprawny.
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Cieszę się, że masz takie zdanie jak ja i bardzo dobrze to ująłeś.
I to jest dokładnie takie myślenie jak moje.DKfan pisze:Ja nie mówię że używany quad ma być jak nowy, nie wymagam nowych plastików, braków zużycia itd, ale wymagam żeby sprzęt był sprawny. Sprawny czyli by były w nim wykonywane niezbędne naprawy i konserwacje, quad z luzami w zawieszeniu nie jest sprawny.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son