Mój kolejny quad tym razem nowy z rejestr, budżet 33-40 tys
Re: Mój kolejny quad tym razem nowy z rejestr, budżet 33-40
Tak z ciekawości zerkam na YT i pytanie chłopaki - czy faktycznie CFx8 leci podobnie jak can-am 500?
https://www.youtube.com/watch?v=fbOjruo76x8
Hmmm..... jeśli tak to te extra 16KM w CFce zrzera masa/przełożenia/napęd.
A w takim razie out 570 spokojnie będzie lepiej się odpychał. Kwestia tylko sprawdzenia samemu.
https://www.youtube.com/watch?v=fbOjruo76x8
Hmmm..... jeśli tak to te extra 16KM w CFce zrzera masa/przełożenia/napęd.
A w takim razie out 570 spokojnie będzie lepiej się odpychał. Kwestia tylko sprawdzenia samemu.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Nowy G700 jest do wyrwania za 42 więc tragedii nie ma.
Tyle byłbym wstanie dołożyć na spokojnie
Na razie szukam, czekam i się nie napalam.
Tyle byłbym wstanie dołożyć na spokojnie
Na razie szukam, czekam i się nie napalam.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Lukasz, a Twoja uzywka byla skladana I po dzwonie czy jak. Wszystko rozumiem ale pare lat masz I takich glupot nie wypisuj.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Przesada, Czopera sprzęt też miał przygody i co? Po naparwie jeździ bez żadnych problemów. Quad to nie samochód z samonośnym nadwoziem. Jeżeli rama nie jest uszkodzona to wymiana plastiku, bagażnika czy wahacza nie sprawia że jest gorszy. A nawet lepszy bo ładne nowe części dostaje ważne żeby kupić porządnie naparwionego. Ale po latach masz już Łukasz doświadczenie
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
ja bym brał 570 Bombe...nie pchałbym się w żadne polarki - polar to najlepiej jako pralkaoolsztyniak pisze:Gorzej?
Ja wiem?
CF kupowane było oczami
Ja już kupić coś to coś takiego co się podoba z wyglądu i właściwości jezdne ma na odpowiednim poziome. Dotychczas kupowane było bo było, teraz już wiem ile robię km, jak jeżdżę i do czego sprzęt jest potrzebny. Najlepiej sprawdziłby się out ale ten nie mieści się w moim budżecie stąd poszukiwania trwają w najlepsze
A używka? Dostałem niedawno telefon od znajomego, który poinformował mnie jakie używki są na internecie. Składane z dwóch, po wypożyczalniach, picowane "dla oka" i po takich dzwonach że szkoda gadać....
Oczywiście wersja Outlander L570 DPS (jak z pasażerem to MAX)
Rozumiem, że budżet to problem...jednak quada nie kupujesz na chwile więc może lepiej wysupłać troszkę dodatkowego grosiwa i kupić
i to by było tyle jeśli mogę coś od siebie napisać.
PS. Ewentualnie leć w 500 - spokojnie daje radę - widziałem co Mario na niej wyrabia i sam miałem pod d*** -
Kiedyś stwierdziłem że nie wiem czy koniecznie trzeba było kupowac 800 i nadal się nad tym zastanawiam
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
Moja nie była używka tylko nowa, Dzwona nie miała nigdy , nawet na boku nie leżała. Jak chcesz kupować rozbitka to kupuj . Ja wolę coś z pewną przeszłością.robertmuszka pisze:Lukasz, a Twoja uzywka byla skladana I po dzwonie czy jak. Wszystko rozumiem ale pare lat masz I takich glupot nie wypisuj.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Ale nie rozumiem o czym Ty do mnie piszesz.
Twoja cf800 nowa nie była a idąc za tym co napisałeś ze wszystkie sa składane , bite itp to i ta x8 była po przejściach. Albo piszemy i trzymamy sie tego co piszemy , albo myslimy co piszemy.
Ja nic nie chce kupowac tylko raczej Ty i to chyba nawet coś padło po drodze jak prowadziłeś do domu, wiec czasem troszke pomysl ,a potem pisz. Nerwy to nienajlepszy doradzca w jakichkolwiek sprawach.
Twoja cf800 nowa nie była a idąc za tym co napisałeś ze wszystkie sa składane , bite itp to i ta x8 była po przejściach. Albo piszemy i trzymamy sie tego co piszemy , albo myslimy co piszemy.
Ja nic nie chce kupowac tylko raczej Ty i to chyba nawet coś padło po drodze jak prowadziłeś do domu, wiec czasem troszke pomysl ,a potem pisz. Nerwy to nienajlepszy doradzca w jakichkolwiek sprawach.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Łukasz, dużego wyboru w nowych nie masz.
Outlander 570Pro za około 41k.
Kodiak 700 Se czyli dawny Grizlak 700wthc bo nowe Grizzly 708 to poziom cenowy 44-45k
Renegade 570xxc na Foxie za ok 42-3k
Scrambler 850 bez wspomagania o ile Jeszcze da się go kupić za 43k bo to cena sprzed podwyżek dolara.
I to wszystko.....
Outlander 570Pro za około 41k.
Kodiak 700 Se czyli dawny Grizlak 700wthc bo nowe Grizzly 708 to poziom cenowy 44-45k
Renegade 570xxc na Foxie za ok 42-3k
Scrambler 850 bez wspomagania o ile Jeszcze da się go kupić za 43k bo to cena sprzed podwyżek dolara.
I to wszystko.....
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Czytaj ze zrozumieniem. Używki ze znanych nam wszystkim źródeł.robertmuszka pisze:Ale nie rozumiem o czym Ty do mnie piszesz.
Nie mówiłem o tych z prywatnych rąk.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- oolsztyniak
- Moderator
Szukam dalej i dołożyłem tysiaka więc budżet 42 tysiące.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son