SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Mam pytania:
1.Ile wam pali Lucek 500?
2.Czy kolektory w czymś przeszkadzają (500)
3.Kiedyś poruszaliście temat osi ltz'a tuningowej - czy pasowała ona, czy do dzisiaj nie wiadomo.
4. Czy Marcin obciąłby plastiki przy okazji robienia swapu?
3.Kiedyś poruszaliście temat osi ltz'a tuningowej - czy pasowała ona, czy do dzisiaj nie wiadomo.
Co do spalania to zalezy od stylu jazdy i terenu. Ale przy takim pyrkaniu zwyklym to ok 7/8l. Kolektory mi w niczym nie przeszkadzaly, co do osi to nie wiem nie pomoge. Co do Marcina to zrobi Ci co tylko chcesz jedyme Twoje ograniczenia to Twoja fantazja i budzet
Z tego co pamiętam to Marcin kiedyś pisał że ta oś od LTZty nie podejdzie, a reszta to tak jak trauma pisze.ALS pisze:Mam pytania:
A czym różni się wahacz ltz od lucka (tył)? W senie długością, szerokością.
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Syki pisze:Moje obecne oponki póki co nie nadają się na terenowe szaleństwa... Po amortyzatorach gazowych będzie to następna inwestycja. Na razie muszę się zadowolić mniej wymagającym terenem.
Widzie prawie identyczne opony jaku Marcinkos. Dzisiaj właśnie lataliśmy razem i ogólnie w piachach mocno się kopał, i tak jak ja nigdzie nie ugrzęzłem to parę razy tak. I też najpierw mówił że gazówki kupuje jak zobaczył różnice oryg. z moim tylnim z ktm-a ale potem stwierdził że na tych oponach już nie idzie i raczej to będzie pierwsza inwestycja
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
- Imię: Marcin
- Amortyzator na tył od ktm-a już idzie bo różnica w jeździe jest masakryczna, a i oponki będą niedługo mam nadzieję
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Marcinkos podpowiesz, gdzie i za ile (plus minus) wyrwałeś amor? Chyba macie racje z tymi oponami. Na szutrze i leśnych drogach jeszcze sobie radzi ale już na sypkim piasku jest lipa...
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
- Imię: Marcin
Ostatnio zmieniony wt 05 lip, 2016 przez marcinkos, łącznie zmieniany 2 razy.
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Nie wrzuciłeś linka Poprawka... Już widzęmarcinkos pisze:Ja kupiłem tu gość ma jeszcze jedna sztukę
A myślał ktoś o tylnym zawieszeniu Ltz? Rozstaw śrub ten sam. Można by było kupić zębatkę tylną innej firmy niż oryginał.