SWAP Lucky Star
- Syki
- Quad:: Lucyfer 500
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Re: SWAP Lucky Star
Własnej przyczepki niestety nie mam ale przecież Lucyferki to nie są jakieś popierdółki, aby je tylko na przyczepkach wozić... Zawsze mogę przyjechać do Was na kołach. Zapraszam też do mnie. Mam pod domem fajną żwirownię. Ale na razie dajcie mi kilka dni na oswojenie Lucka... Muszę się z Nim zgrać
Wysłane z mojego SM-G386F przy użyciu Tapatalka
- Syki
- Kontakt:
No i w końcu Go mam !!! Dzisiaj odebrałem Lucyfera od Marcina
Powiem Wam jedno - jeśli ktoś się zastanawia nad SWAP-em, to róbcie to u Marcina. Jego dbałość o szczegóły, indywidualne podejście do klienta, zaangażowanie i wiedza techniczna powoduje, że cały proces przemiany jest przyjemnością. Wszystko idealnie zgrane w czasie, żadnych niedomówień, niespodzianek cenowych.... wręcz coś niewyobrażalnego w Naszych krajowych realiach
Wiem wiem - słodzę... ale inaczej się nie da. Marcin traktuje klienta, jak dobrego kumpla. Widziałem go raptem dwa razy, a wydaje się jakbym go znał od dobrych paru lat. A wszystko dzięki super atmosferze.
Podsumowując - gdy tylko pomyślę o kolejnym quadzie, nawet przez chwilę nie będę się wahał komu mam powierzyć jego wykonanie
Marcin - wielkie dzięki za efekt końcowy.
Powiem Wam jedno - jeśli ktoś się zastanawia nad SWAP-em, to róbcie to u Marcina. Jego dbałość o szczegóły, indywidualne podejście do klienta, zaangażowanie i wiedza techniczna powoduje, że cały proces przemiany jest przyjemnością. Wszystko idealnie zgrane w czasie, żadnych niedomówień, niespodzianek cenowych.... wręcz coś niewyobrażalnego w Naszych krajowych realiach
Wiem wiem - słodzę... ale inaczej się nie da. Marcin traktuje klienta, jak dobrego kumpla. Widziałem go raptem dwa razy, a wydaje się jakbym go znał od dobrych paru lat. A wszystko dzięki super atmosferze.
Podsumowując - gdy tylko pomyślę o kolejnym quadzie, nawet przez chwilę nie będę się wahał komu mam powierzyć jego wykonanie
Marcin - wielkie dzięki za efekt końcowy.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Dzięki za miłe słowa ja po prostu Lubię to co robię
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Mam w ofercie do cb500 takie turbo dmucha ostro
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Syki pisze:Własnej przyczepki niestety nie mam ale przecież Lucyferki to nie są jakieś popierdółki, aby je tylko na przyczepkach wozić... Zawsze mogę przyjechać do Was na kołach. Zapraszam też do mnie. Mam pod domem fajną żwirownię. Ale na razie dajcie mi kilka dni na oswojenie Lucka... Muszę się z Nim zgrać
Jeśli chodzi o dłuższe dystanse to tylko i wyłącznie chodzi o opony terenowe które dostają nieźle po d*** na asfalcie :/
A tą żwirownie widziałem na którymś Twoim filmiku, fajna.
- Syki
- Kontakt:
Moje obecne oponki póki co nie nadają się na terenowe szaleństwa... Po amortyzatorach gazowych będzie to następna inwestycja. Na razie muszę się zadowolić mniej wymagającym terenem.
obawiam sie ze przy cb 500 bedzie na odwrótSyki pisze:Moje obecne oponki póki co nie nadają się na terenowe szaleństwa... Po amortyzatorach gazowych będzie to następna inwestycja.
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Syki
- Kontakt:
Ropa możesz to proszę uzasadnić? Sądzisz, że szybciej kupię nowe kostki? Po przejażdżce maszyną Marcina czuję ogromną różnicę w sposobie prowadzenia. Dlatego cały czas po głowie chodzi mi zmiana amorów...ropa0 pisze: obawiam sie ze przy cb 500 bedzie na odwrót
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Pytanko... jak ktos kupowal orginalne nerfbary od lucka to mniej wiecej w jakich cenach? Mam mozliwosc zakupienia za ok 4 stowki? Chyba ze ktos cos taniej widzial?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A ty nowy bumperek na przod poleci ...