przy chłodnicy! tam są odpowietrzniki, taki płaski pier********
Wymiana tylnych klocków
- Brzuch
- Quad:: Access SP 300
- Imię: Paweł
Re: Wymiana tylnych klocków
czuli jutro po 16 kolejny dzień walki z hamulcami będzie potrzebne dużo piwa i jakiś kompan do pomocy. może w sobotę uda się gdzieś pojechać
Dziękuję za instrukcje.
Dziękuję za instrukcje.
Im więcej błota tym większy fan
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
powodzenia, kup płyn hamulcowy i .....dobre piwo
witam,
ja mam podobny problem LS 400 - klamka od tyłu i nożny miękkie i zero hamowania a przód brzytwa.
za mną godziny odpowietrzania na zacisku i na rozdzielaczu, próbowałem też wpychać płyn strzykawką od strony zacisku. sprawdziłem obie pompki i dają ciśnienie, układ wydaje się odpowietrzony a mimo to ciągle tył nie działa. mam wrażenie, jakby płyn przelewał się między zbiorniczkiem na klamce a tym na nożnym. ogólnie dramat i już nie mam pomysłu miał ktoś może takie przygody?
ja mam podobny problem LS 400 - klamka od tyłu i nożny miękkie i zero hamowania a przód brzytwa.
za mną godziny odpowietrzania na zacisku i na rozdzielaczu, próbowałem też wpychać płyn strzykawką od strony zacisku. sprawdziłem obie pompki i dają ciśnienie, układ wydaje się odpowietrzony a mimo to ciągle tył nie działa. mam wrażenie, jakby płyn przelewał się między zbiorniczkiem na klamce a tym na nożnym. ogólnie dramat i już nie mam pomysłu miał ktoś może takie przygody?