Can am 400 bombardier zamiar nabycia.

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Bombardier / Can-am
ODPOWIEDZ
TaTaj

Can am 400 bombardier zamiar nabycia.

Post autor: TaTaj » pt 22 kwie, 2016

Witam
(sory za brak naszej czcionki)
Tematem jest Can-am 400 bombardier z 2007 roku. za 13k z okolic Szamotul. Moze ktos z was zna tego quada to prosze o wylewnosc bo nie chce wtopic zwlaszcza ze to ma byc moj pierwszy a umoczyc za pierwszym razem to malo zachecajace na rozpoczecie zabawy.
Cena jest chyba atrakcyjna ale zamiarujemy zrobic wymianke na Jeep-a WJ oczywiscie na chodzie w gazie itd.
Jestem na etapie rozmowy z wlascicielem sprzetu jw.
Koles twierdzi ze quad pali tylko z linki. (co moze byc nie tak poza rozrusznikiem?)
Co do kwitow to quad jest podobno zarejestrowany na 150 jako chinczyk. (czy niebieska flota nie zora mi d*** przy pierwszej kontroli tego sprzetu z tymi papierami?) Jak to sie ma do legalu?
Jakie tematy powinienem z nim poruszyc by sie czegos dowiedziec o stanie tego quada? Pytam was bo nigdy nie mialem takiego pojazdu i nie bardzo wiem o co go pytac by miec obraz stanu w jakim jest ten quad. Jegomosc ma go podobno od 1,5 roku a pozbywa sie jego z zamiarem przejscia na pojazd z dachem ale chce pozostac w blocie jako przeprawowka. Mi sie juz ten temat odwidzial i chce sprobowac smaku quada dlatego bardzo beda przydatne dla mnie wszystkie wasze rady i porady co do tego czterokolowca.
Z gory dziekuje.
TaTaj.

Awatar użytkownika
DKfan
Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
Imię: Jacek

Re: Can am 400 bombardier zamiar nabycia.

Post autor: DKfan » pt 22 kwie, 2016

Z takimi papierami to nie jest wart nawet 8tys. Ewidentna przewałka, i co numery w ramę wspawane, kto ci to kupi. Zostaw to truchło bo tylko kłopoty z tego mogą być.
Powiedzmy sobie szczerze, pojazd jest nie zarejestrowany.
Ja te pieniądze kupisz porządne CF=Moto 500 z porządną rejestracją z rocznika 2010-2
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad

TaTaj

Re: Can am 400 bombardier zamiar nabycia.

Post autor: TaTaj » sob 23 kwie, 2016

Dzieki. Wielkie gostek odprawiony z kwitkiem.
Pozdrawiam i szukam dalej.
Jak sie cos zmieni to sie podziele.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bombardier / Can-am”