SWAP Lucky Star
- karwat84
- Quad:: lucky star 500
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Nie no fajne cacko tylko jak w tym siedzieć , chyba tylko na stujce
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
To zależy ile siana chcesz wydać. I albo bierzesz coś pokroju foxa wydając sporo albo jakiegoś taniego datexa czy xfactor bo to jeden pies i masz coś za nie wielkie pieniądze.
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
zainwestuj w kask i buty, daj sobie spokój ze zbroją, szkoda kasy
- Patryko159
- Quad:: lucky star 250
- Imię: Patryk
Też tak mi się wydaje że lepiej buty i kask choć ja to jeszcze zainwestowałbym chyba w ochraniacze łokci i kolan
If you can DREAM it,
you can DO it.
you can DO it.
To zalezy w co wypierd...lisz i jak. Możesz mieć topowe buty i najlepszy kask a jak zaliczysz ostre zatrzymanie quada i pójdziesz na kierę to dzięki zbroi np lusterko nie wejdzie Ci w "pompkę". Mnie zwykły datex kiedyś chyba w podobnej sytuacji na moto uchronił od przejścia na druga stronę. Ramię lusterka zrobiło ładny rów w ochraniaczy, pękło żebro ale nie wlazło nic do klatki i pompki.
Jest niewygodny, mało komfortowy ale przydatny bo nigdy nie wiesz jak przydzwonisz i w co. Ale każdy robi po swojemu.
Jest niewygodny, mało komfortowy ale przydatny bo nigdy nie wiesz jak przydzwonisz i w co. Ale każdy robi po swojemu.
V2.....sound of madness
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
... mam zbroję którą dostałem przy zakupie quada jako "wyposażenie dodatkowe" , zrobię później fotki to pokażę. Jak podasz mi na PW mejla to prześlę ci w dobrej jakości foty i jak by ci pasowała to za dobrą flaszkę odstąpię. Ja i tak jej nie używam.karwat84 pisze:Panowie jakich firm używacie zbroi bo jestem w trakcie szukania ?
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Jak już nie chcesz całej zbroi to chociaż kup żółwia ja tak zrobiłem nie krepuje ruchów i ogólnie nie denerwuje jak ubieranie całej zbroi najważniejsza jest głowa i tors ręce i nogi sa wstanie poskładać ale jak ci pęknie śledziona albo dostaniesz strzała w splot słoneczny to sajonara ja zakupiłem sobie takiego żółwia dobrze chroni też plecy
już byłem w nim na dwóch wyjazdach i super nie czujesz że masz na sobie a to jest najważniejsze żeby cie nie denerwował .
ta kosztowała 500 ale widziałem tez fajne z thora po 350
już byłem w nim na dwóch wyjazdach i super nie czujesz że masz na sobie a to jest najważniejsze żeby cie nie denerwował .
ta kosztowała 500 ale widziałem tez fajne z thora po 350
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Daniel z Przasnysz
- Quad:: był LS-250,był LS-CB500 i znowu LS-CB500
- Imię: Daniel
Daniel z Przasnysz pisze:... mam zbroję którą dostałem przy zakupie quada jako "wyposażenie dodatkowe" , zrobię później fotki to pokażę. Jak podasz mi na PW mejla to prześlę ci w dobrej jakości foty i jak by ci pasowała to za dobrą flaszkę odstąpię. Ja i tak jej nie używam.karwat84 pisze:Panowie jakich firm używacie zbroi bo jestem w trakcie szukania ?
... tak jak pisałem, ja nie używam ale jeśli chcesz to na PW. Wygląda na nawet nie używaną. Tabelkę z rozmiarami znalazłem na alledrogo.
...moja nowa zabawka... https://www.youtube.com/watch?v=gJFX60Xb-2Q&t=0s
- Ori_2
- Quad:: LS 450 / LS 300 / Shineray 250 STXE / ATV 150
- Kontakt:
Panowie, czy ktoś testował już coś takiego? Folia w SPRAY