SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
No rzeczywiscie rarytas... dla konesera.... nowe tylnie opony... rwie glebe za sobo ... szacun za dla wykonawcy... zwlaszcza za wyglad... naprawde poradzil sobie gosciu .... WOW!!!! Jestem w szoku ze quad po przeszczepie moze wygladac tak "dobrze"
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Lipa straszna i nie chodzi juz nawet o wygląd oglądaliście ten filmik co linka podał pod ogłoszeniem wyobrażacie sobie tak jeździć 6 tys obrotów non stop bo inaczej nie mam momentu i zdechnie obstawiam że rysnął bym te jego 86km swoim 72km
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Aknot
- Quad:: LS Cinquecento
- Imię: Tomasz
Panowie padł mi w sobotę akumulator EXIDE po roku użytkowania, jako że nie znalazłem paragonu, mam teraz nowy. Nagrałem filmik z podłączonym miernikiem do akumulatora. Czy wartości jakie pokazuje mieszczą się w normie? Próbuje dojść czy może to regulator był przyczyną.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zs7-hlxkAQQ[/youtube]
-
książkowe ładowanie maszAknot pisze:Panowie padł mi w sobotę akumulator EXIDE po roku użytkowania, jako że nie znalazłem paragonu, mam teraz nowy. Nagrałem filmik z podłączonym miernikiem do akumulatora. Czy wartości jakie pokazuje mieszczą się w normie? Próbuje dojść czy może to regulator był przyczyną.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
karwat84 pisze: Następny rarytas ...............
http://olx.pl/oferta/quad-suzuki-600cc- ... b22bbc77bb
Autor projektu mieszka 5 km ode mnie i sprzedał go z 2 mies temu
To jest właśnie ten któremu sprzedałem te połamane plastiki od lucka
- 660760239
Musze się wam czymś pochwalić do tej pory miałem kawe 450 cf 500 i cf 800 ale ze względu na straszna awaryjność cf 800 wystąpiłem o odstąpienie od umowy kupna sprzedaży i zmieniłem na Can ama outlandera 1000 xmr digital camo i powiem krótko kawasaki miało jeb*** ale to jest inna bajka mimo że narazie jest na szarym kluczyku
- Załączniki
-
- 2016-03-25 23.26.16.jpg (73.59 KiB) Przejrzano 1718 razy
-
To teraz musisz uważać żeby nie zadzwonił gosc ze chce kupić podeśle lawete na maila ci wysle potwierdzenie przelewu ty mu quada zapakujesz laweta pojedzie a po przelewie tylko wspomnienie zostanie ostatnio oglądałem na TVN TURBO jak tak koleś chyba ze szesć bomb wyprowadzil ale reporterzy tvn Turbo zrobili prowokacje wystawili na sprzedaz bombe i gpsa mu zamontowali ale takiego co sie aktywuje dopiero po czasie i namierzyli dziuple pod Zgierzem wpadli z policją to kilka stało w garazu juz brakowało przy niektórych części660760239 pisze:Musze się wam czymś pochwalić do tej pory miałem kawe 450 cf 500 i cf 800 ale ze względu na straszna awaryjność cf 800 wystąpiłem o odstąpienie od umowy kupna sprzedaży i zmieniłem na Can ama outlandera 1000 xmr digital camo i powiem krótko kawasaki miało jeb*** ale to jest inna bajka mimo że narazie jest na szarym kluczyku
- 660760239
Tez właśnie oglądałem ten odcinek i pokazuje to jak ludzie są naiwni mając na sprzedaż maszynę warta kilkadziesiąt tysięcy ładują na laweta nie widząc pieniędzy na koncie ani osoby kupującej.
A ten GPS firmy Gan.... jest naprawdę konkretny i warty myślę tych pieniedzy a masz pewność że jeśli (lepiej nie ) dojdzie do kradzieży pojazd będzie odnaleziony w ciągu 48 h
A popyt na quady i na części jest zresztą wystrczy wejść na alledrogo czy ol... i na przykładzie bomby ile jest silników na sprzedaż szczerze wątpię że wszystkie pochodzą z legalnego źródła
Na szczęście narazie nie zamierzam sprzedawać
Ten gość mieszka 20 km ode mnie.
A ten GPS firmy Gan.... jest naprawdę konkretny i warty myślę tych pieniedzy a masz pewność że jeśli (lepiej nie ) dojdzie do kradzieży pojazd będzie odnaleziony w ciągu 48 h
A popyt na quady i na części jest zresztą wystrczy wejść na alledrogo czy ol... i na przykładzie bomby ile jest silników na sprzedaż szczerze wątpię że wszystkie pochodzą z legalnego źródła
Na szczęście narazie nie zamierzam sprzedawać
Ten gość mieszka 20 km ode mnie.